STJAL OPPMERKSOMHETEN: Kendall Jenner hadde alles øyne på seg da hun dukket opp på den røde løperen under Longchamps 70-årsjubileum.
STJAL OPPMERKSOMHETEN: Kendall Jenner hadde alles øyne på seg da hun dukket opp på den røde løperen under Longchamps 70-årsjubileum. Foto: Getty Images

Mote

Kendall Jenner stjal showet i Paris

Ikke for ingenting at dama er en av de mest ettertraktede modellene i verden.

Publisert Oppdatert

Supermodell og realitystjerne Kendall Jenner (22) har droppet samtlige catwalker under årets moteuker, og blir altså ikke å se iført de nyeste kreasjonene verken i New York, London eller Paris. Men selv om hun ikke blir å se på catwalken under moteshowene, så betyr ikke det at it-jenta har tenkt å gå under radaren.

Alles øyne var, ikke overraskende, på modellen da hun stilte opp i et iøyenfallende antrekk for Longchamps 70-årsjubileum i Paris. 22-åringen er ansikt utad for merket, og representerte så absolutt på den røde løperen. At Jenner er god reklame for merkene, er lommeboken hennes beviset på.

Kendall håver nemlig inn cash, nærmere bestemt 255 millioner norske kroner. Som om ikke det er nok, ble hun også kåret til verdens best betalte modell av Forbes i 2017.

LES OGSÅ: 15 ganger Kendall Jenner så fantastisk ut på Instagram

Den sorte couture-kjolen bestod av gjennomsiktige blonder, og ikke så så mye annet. Det var med andre ord ikke mye som var overlatt til fantasien - og dette like etter at et nakenbilde av henne lekket på nett. I sosiale medier sirkulerer nemlig et bilde av Jenner naken på en hest, mens hun rir på stranden.

Bildet er tatt av den anerkjente fotografen Russel James, og var ment for boken hans Angels. Det var derimot ikke planlagt at bildene skulle slippes ennå, og ifølge TMZ så skal bildene ha blitt stjålet fra fotografens datamaskin.

Utifra bildene å dømme, så tar ikke Jenner dette spesielt hardt.

Stjernen var ellers stylet med en stram hårknute, glødende sminke, og prikken over i-en var knallrøde lepper.

Hun så fantastisk ut!

Foto: Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.