Underholdning

Kendall er tilbake etter Instagram-bråket

«Catwalket» for første gang etter å ha snakket ned hardtarbeidende modellkollegaer.

Publisert

Kendall Jenner (22) marsjet ned catwalken for Burberry under London fashion Week tidligere denne uken.

Dette er Kendalls første visning etter et intervju med Love Magazine. Sitatene hennes var svært uheldige, og Kendall klarte å hisse på seg en haug av sine modellkollegaer.

Det lønner seg å veie ordene sine på en gullvekt når man er så priviligert som henne. For det er viden kjent at de aller fleste modeller ikke har samme utgangspunkt som Kendall.

På et Instagram-bilde publisert på magasinets profil ble hun sitert på følgende:

- Jeg har alltid vært svært selektiv når det gjelder hvilke visninger jeg vil gå. Jeg er ikke en slik jente som gjør mer enn tretti av dem i året.

Au, au,au. Slutt. Det gjør vondt. Særlig når det kommer fra en person som er så til de grader (over)priviligert som Kendall og egentlig ikke trenger pengene.

Dette fikk flere av hennes modellkollegaer til å se mørkerødt. Den russiske modellen Daria Strokous (27) tok til sin Instagram-story for å uttrykke sitt raseri, i følge Cosmopolitan. De siterer henne på følgende:

- Uansett hva de jentene gjør, så gjør de sitt aller beste for å komme seg opp og frem og forsøker å tjene penger slik at de kan forsørge seg selv og familien sin. Og de gjør gjerne opp til 70 show per år, og de er vi f**n meg stolte av.

Kendall Jenner skrev i ettertid en Twitter-melding om at sitatene er tatt ut av sin kontekst, og at hun ikke har noe annet enn den dypeste respekt for sine kollegaer.

Mener seg feilsitert: Kendall hevder at sitatene er tatt ut av sin sammenheng.
Mener seg feilsitert: Kendall hevder at sitatene er tatt ut av sin sammenheng. Foto: Faksimile Twitter/kendall Jenner/Cosmopolitan

Hun droppet også New York Fashion Week, men nå er hun altså tilbake på catwalken for Burberry, og hun ser helt uberørt ut da hun vandret nedover i hel beige. S

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!