SER RØDT: Khloe Kardashian (f.v.) og Kim Kardashian kommer legger ingenting i mellom når de adresserer det falske bildet en YouTuber la ut av Travis Scott som en spøk.
SER RØDT: Khloe Kardashian (f.v.) og Kim Kardashian kommer legger ingenting i mellom når de adresserer det falske bildet en YouTuber la ut av Travis Scott som en spøk. Foto: Gotham / Contributor / Jeff Kravitz / Contributor / Getty Images

Underholdning

Kardashian-søstrene hardt ut mot youtuber som lekket falskt utroskapsbilde

- Helt forkastelig at du synes det er morsomt å kødde med Travis og Kylie som akkurat har startet en familie sammen, raser Kim Kardashian på Twitter.

Publisert Oppdatert

Denne uken traff bilder som tilsynelatende skulle forestille rapper Travis Scott (26) som var utro mot kjæresten og barnemor Kylie Jenner (21) internett.

Bildet viser en mann med en frisyre som kan ligne Scotts, i omfavnelse med en lettkledd kvinne på en balkong. Bildet hadde et vannmerke fra TMZ på seg, men nettstedet hadde ikke selv postet bildet i sine egne kanaler.

Kort tid senere viste det seg at utroskapsryktene overhodet ikke stemte, og at det var youtuberen Christian Adam som sto bak det falske bildet, skriver Huffington Post.

- Dere kødder med ekte mennesker

Kardashian-/Jenner-familien raser nå mot Adam i sosiale medier, som i en video lagt ut på nett forteller om hvordan han iscenesatte bildene og forberedte stuntet.

View this post on Instagram

Case closed. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Travis Scott gikk selv raskt ut og avkreftet at det var han som var avbildet:

«TMZ postet ikke denne dritten. Trollene jobber hardt i dag. Jeg har ikke vært på noen balkong med en dame som dette. Den dritten er bare dust. Prøv igjen, troll. Jeg og kona mi er sterke. Tilbake til feiring», skrev rapperen under bildet før han la til:

«Jeg har bare kjærlighet for kona mi. Har ingen tid å kaste bort. Prøv igjen.»

Kylie Jenner adresserte også bildene i en Instagram-story som senere ble slettet:

«Jeg vet ikke om dette er et sosialt eksperiment for noen, men dere kødder med ekte mennesker, ekte forhold og ekte familie. Jeg er glad for at forholdet mitt er sterkt for dette spinner ut av kontroll. Internett skremmer meg innimellom».

«Målet med denne videoen var ikke å såre noens forhold, men å se hvor lett det er å lure internett», sier Adams i en video på Instagram, hvor han avslører stuntet.

Travis Scott har også kommentert denne videoen, hvor han skriver at han rister på hodet.

- Helt forkastelig

Bildet får storesøstrene Kim Kardashian (38) og Khloe Kardashian (34) til å se rødt, og de raser mot Adams på Twitter.

«Jeg hater å rette oppmerksomhet mot dette, men det er helt forkastelig at du synes det er morsomt å kødde med Travis og Kylie som akkurat har startet en familie sammen. Det er virkelig ødeleggende for forhold, familier og det er bare så feil, skriver Kim på sin Twitter-konto torsdag.

Khloe Kardashian opplevde tidligere i år at bilder og video av kjæresten Tristan Thompson (26) tett omslynget av flere ulike kvinner ble lekket på internett få dager før hennes egen termindato. Utroskapsskandalen ble toppsaker på de fleste store kjendisnettsteder, og det har vært en tøff periode for den nå nybakte mammaen.

Også hun følte for å sette skapet på plass:

«Folk er forkastelige! Det følesesmessige dette gjør med noen.... Det er så totalt ikke greit! Denne personen burde skamme seg selv. For noe søppel» skriver hun på Twitter.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!