MENER DET HAR BLITT GJORT TABBER: Følgerne til Kardashian-jentene var raskt ute med å peke ut ting som ikke stemte med de nye promobildene av den berømte familien.
MENER DET HAR BLITT GJORT TABBER: Følgerne til Kardashian-jentene var raskt ute med å peke ut ting som ikke stemte med de nye promobildene av den berømte familien. Foto: Kim Kardashian West / Instagram

The Kardashians

Fansen mener det finnes tre Photoshop-tabber her. Ser du dem?

Promobildet har havnet under lupen.

Publisert Oppdatert

«The Kardashians» er aktuelle med sesong 16 av «Keeping up With The Kardashians». Dette skal selvfølgelig promoteres, som seg hør og bør, med lekre promobilder av gjengen.

Det har etter hvert gått sport i å finne retusjeringstabber når Kardashian-jentene legger ut bilder av seg selv, og det er kanskje ikke rart.

Hva med den gangen selfiedronningen Kim Kardashian ble avslørt i photoshopjuks da hun la ut to (nesten) like bilder på Instagram og Facebook? Eller da den berømte bakenden hennes rett og slett forsvant?

LES OGSÅ: 11 ganger kjendiser ble beskyldt for å fotoshoppe bildene sine

Man skulle jo faktisk tro at denne gjengen hadde midler til å skjule retusjeringen bedre, men det ser ikke ut til å alltid være tilfellet.

Seks tær?

Hvor mye som egentlig feiler dette bildet diskuteres heftig i sosiale medier. Og om dette stemmer eller ikke, får vi neppe vite.

Noen mener Kendalls posisjon får det til å se ut som hun har blitt retusjert inn i bildet i ettertid, og andre lurer veldig på hvor den nedre delen av kroppen til Khloe egentlig befinner seg, skriver Cosmopolitan.

Noen lurer også på hva som har skjedd med foten til Kourtey. For om man ser nærmere på bildet, så kan det se ut som om den eldste Kardashian-søsteren har fått seks tær. Eller?

16 sesonger

Den 16. sesongen av den populære realityserien «Keeping Up With The Kardashians» hadde premiere på TV 2 Sumo 1. april 2019. Det er én dag etter at serien har hatt amerikansk premiere.

Sesongen starter med et innblikk i forholdet mellom Kim Kardashian (38) og Kanye West (41), som planlegger å bruke en surrogatmor for å bli foreldre for fjerde gang.

Vi får også se hvordan Khloe Kardashian (34) takler rollen som nybakt mamma, samtidig som at hun og (nå eks-)kjæresten Tristan Thompson (28) har problemer i forholdet.

Utroskapsskandale

Det var i februar at eksparet og Kylie Jenners bestevenn, Jordyn Woods (21) overskrifter verden over, da det ble kjent at at Tristan og Jordyn hadde kysset etter en hjemmefest søndag 17. februar.

Jordyn Woods har benektet at hun har hatt et romantisk forhold til Tristan Thompson, men innrømmet at de hadde kysset hverandre i talkshowet «Red Table Talk». Hun sa hun likevel ikke tok skylden for å ha ødelagt forholdet dem i mellom.

Det fikk Khloe til å se rødt, og hun anklaget Instagram-modellen for å ha splittet familien hennes. I serien kommer vi til å få se hvordan det hele utspilte seg.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!