Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Kan man bli «perfekt» på tre måneder?

«Bli slank og lykkelig», «Ti veier til lykke» - du har sikkert hørt dem før. Ida Fladen tester i nytt program.

Publisert

(SIDE2): I det nye programmet «Prosjekt Perfekt» skal programleder på NRK3 og P3, Ida Fladen, utforske om hun kan bli perfekt på tre måneder.

- Programmet er ment som en reaksjon til alt presset som unge er under i dag. Der er så mye man skal gjøre, så mye man skal kunne, og så mye man skal være, sier Fladen til Side2 når vi møter henne under NRKs høstlansering.

Vi bombaderes
Hun har tatt utgangspunkt i alle de, kanskje velmente, tipsene som vi blir omgitt av daglig, og forsøker seg på en livsstilsendring.

- Vi blir rett og slett bombardert med livsstilsråd. Det er så mye forskjellig der ute som forteller om hvordan man skal bli lykkelige og perfekte. I programmet forsøker vi å finne ut om det er noe som faktisk fungerer, og hva som ikke gjør det, sier hun.

Fladen har testet mye forskjellig, og hadde plastret hele stueveggen sin med artikler, råd og tips som hun ville gjennom.

Ikke så romantisk likevel
En av dem som ikke funket var et tips hun hadde funnet om at man skulle dra på telttur for å finne tilbake til romantikken i forholdet.

- Jeg og kjæresten min dro av gårde, for å være «romantiske». Men det var iskaldt, det regnet og blåste så både teltet og maten fløy av gårde. Det var trær overalt, og rett og slett det minst romantiske jeg kan tenke meg, sier hun.

- Men var det noen av rådene som faktisk var gode?

- Ja, det er faktisk noen av rådene som er gode, og jeg har tatt med meg disse videre i livet, sier Fladen.

- Men jeg synes problemet blir når man forsøker å gjøre alt på en gang, det er faktisk ikke mulig, sier hun.

Hun har blant annet testet dette:

Foto: Instagram/IdaFladen og NRKp3
Foto: Instagram/IdaFladen

Prosjekt perfekt
Hver dag blir vi eksponert for tips og råd fra media om hvordan vi skal leve det perfekte liv. Hva skjer når en helt vanlig jente tester alle livsstilsråd hun kommer over? Ida Fladen utforsker en verden av livsstilseksperter, råd, terapi og regler for hvordan man bør leve livet sitt. Klarer hun å bli perfekt på tre måneder?
Premiere uke 39.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.