Som to dråper vann: Mor og datter likner hverandre.
Som to dråper vann: Mor og datter likner hverandre. Foto: Getty Images

Underholdning

- Hun slekter på sin berømte mor og er supermodell i en alder av 16 år

Kaia Gerber (16) går i mammas fotspor.

Publisert Oppdatert

Det var under moteuken i New York i 2017 at Cindy Crawfords (52) datter Kaia Gerber (16) fikk sin debut på den store catwalken.

Og siden da har det gått slag i slag for den unge modellen, som blant annet har prydet forsiden på magasiner som Vogue og Teen Vogue og gjort kampanjer for flere store motehus, akkurat som moren sin.

Cindy var en av de første store supermodellene på slutten av 80-tallet.

- Kameraet elsker henne

– Som sin mor har Kaia en spesiell gave. Kameraet elsker henne. Det var en fornøyelse å se Kaia gå i sin mors fotspor, har designer Donatella Versace tidligere uttalt til Vogue.

I fjor gikk Kaia også på samme catwalk som sin berømte mor. Det var en spesiell opplevelse for både mor og datter, men Cindy uttalte i fjor høst at hun skulle ønske at Kaia slo gjennom litt senere.

– Jeg forstår at det ikke var til å unngå at hun ble modell. Jeg skulle gjerne sett at hun utsatte starten et år eller to, men hun er 16, og det var på den tiden jeg selv begynte. Det er en ung alder, men i motebransjen er det egentlig normalt å begynne da, sa hun til AP i oktober i fjor.

Har designet egen kolleksjon

Det er ikke bare som modell den vakre 16-åringen gjør suksess.

Hun har også designet en egen kolleksjon bestående av klær, solbriller, sko og smykker i samarbeid med det franske motehuset Karl Lagerfeld, skriver ELLE.

Selv om moren er en av verdens mest kjente modeller har ikke Kaia fått noen ting gratis.

– Hun har aldri gitt meg noen leksjon i hvordan jeg skal gå på catwalken. Selvfølgelig har jeg sett hva hun har gjort og fått tips, men det er ikke sånn at vi bare er hjemme og går i gangene sammen, sa hun i et intervju med Vogue i mai.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!