BESTEVENNER OG GIFT: Justin Bieber og Hailey Bieber har kjent hverandre siden de var barn.
BESTEVENNER OG GIFT: Justin Bieber og Hailey Bieber har kjent hverandre siden de var barn. Foto: Alessio Botticelli / Contributor / Getty Images

Underholdning

Justin og Hailey Bieber åpner opp i intimt intervju: Derfor giftet vi oss så raskt

I et stort intervju med Vogue åpner nygifte Justin Bieber opp om hvordan hans problematiske forhold til sex fikk ham til å gå i sølibat - og hva det betydde da han møtte modellen Hailey Baldwin.

Publisert Oppdatert

Ryktene har lenge svirret om hva som fikk de to unge turtelduene til å gifte seg etter kort tids dating. Nå åpner imidlertid nygifte Justin og Hailey Bieber for første gang opp om den lynraske forlovelsen, bryllupet og den altoppslukende kjærligheten.

Det er i et stort intervju med Vogue at sangeren forteller at det ikke bare var den store forelskelsen som fikk bryllupsklokkene til å ringe til slutt, men også det faktum at paret gjerne ville nå det neste intime nivået i parforholdet sitt.

Les også: Justin BIeber og Hailey Baldwin observert på tinghus i New York

Ville gifte seg raskt for å ha sex

Et år før «Baby»-stjernen møtte Hailey, bestemte han seg nemlig for å gå i sølibat fordi han opplevde å ha problemer med sex. Et problem som gjorde at han også begynte å misbruke den beroligende medisinen Xanax.

- Jeg gjorde ting jeg var skamfull over. Jeg var veldig promiskuøs, og jeg tror jeg misbrukte Xanax fordi jeg skammet meg så mye. Min mor har alltid sagt at man skal behandle kvinner med respekt. Det var alltid i hodet mitt da jeg gjorde det, så jeg kunne aldri nyte det, forklarer Justin Bieber til magasinet, og legger til at en av årsakene til at de giftet seg så fort var at han gjerne ville bryte sølibatet og ha sex med kjæresten sin.

I dag - et snaut halvår etter bryllupet, ser det ut til å være en noe mer kontrollert Justin Bieber som møter Vogue.

Og det skal være den 22 år gamle modellen Hailey som delvis har den fortjenesten, innrømmer han og konstaterer at hun er belønningen for at han oppfører seg bra.

GIFTET SEG I SEPTEMBER: Justin og Hailey Bieber på rusletur i Brooklyn i New York i september 2018. Paret giftet seg samme måned under en privat seremoni.
GIFTET SEG I SEPTEMBER: Justin og Hailey Bieber på rusletur i Brooklyn i New York i september 2018. Paret giftet seg samme måned under en privat seremoni. Foto: James Devaney / Contributor / Getty Images

- Da jeg så henne sist juni, hadde jeg glemt hvor mye jeg elsket henne, hvor mye jeg savnet henne og hvor stor positiv innflytelse hun har hatt på livet mitt. Jeg var sånn her: «Det er jo dette jeg har lett etter», sier han.

Går i parterapi

Selv om forholdet deres for øyeblikket er fylt av kjærlighet, medgir paret likevel at hverdagen byr på små konflikter. Derfor styrker Hailey og Justin forholdet ved å gå i parterapi - de vil gjerne bli bedre på å si hva de føler og se den andres reaksjonsmønstre som en styrke.

- Jeg er den ustabile av oss to. Jeg sliter med å finne ro. Jeg bekymrer meg bare så mye, og jeg vil gjerne at alt skal være bra og at folk kan like meg. Hailey er veldig logisk og strukturert, noe jeg trenger. Jeg har alltid ønsket meg sikekrhet - fordi faren min noen ganger var borte da jeg var barn og fordi jeg har vært mye på farten. Med livsstilen min er alt så usikkert. Jeg manglet den ene tingen som var sikkert. Og det er min «baby boo».

View this post on Instagram

absolute best friend.

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Justin og Hailey giftet seg i september, under en privat og stille seremoni på rådhuset, men det skal angivelig være en større feiring i vente.

Paret forteller til Vogue at de holder på med å få de siste detaljene til et «ordentlig» bryllup på plass.

Les det ærlige og sjeldne intervjuet og se de nydelige bildene av paret hos Vogue her.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert hos Alt.dk. Les flere artikler hos dem her.

View this post on Instagram

hey baby... @voguemagazine

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!