FORLOVET: Justin Bieber og kjæresten Hailey Baldwin har forlovet seg. Paret har vært sammen av og på siden 2016.
FORLOVET: Justin Bieber og kjæresten Hailey Baldwin har forlovet seg. Paret har vært sammen av og på siden 2016. Foto: NTB Scanpix

Bekreftet: Justin Bieber er forlovet

Ungpike-idolet har fridd til kjæresten Hailey Baldwin.

Publisert Oppdatert

Tidligere i juli meldte flere amerikanske medier at musikkstjernen Justin Bieber (24) skulle ha fridd til modellkjæresten Hailey Baldwin (21). Nå bekrefter «Sorry»-sangeren forlovelsen på sin egen Instagram-konto, hvor han har over 100 millioner følgere.

Bieber har delt et bilde av seg selv med Baldwin på fanget. I bildeteksten skriver artisten at han er forelsket i alt ved Baldwin og hvordan han gleder seg til å tilbringe fremtiden sammen med henne:

«Hjertet mitt er bare ditt og jeg vil alltid sette deg først. Du er min livs store kjærlighet og jeg vil ikke tilbringe livet mitt med noen andre» skriver 24-åringen.

Den kommende bruden er selvfølgelig også over seg av lykke. På Twitter delte hun noe tanker over å ha Bieber i livet sitt.

«Vet ikke hva jeg har gjort i livet for å fortjene slik lykke, men jeg er takknemlig til Gud for å ha gitt meg en slik fantastisk person å dele livet mitt med. Ingen ord klarer å uttrykke takknemligheten min» twitret Baldwin.

Bieber skal ha fridd til modellen under en ferietur til Bahamas. Selve frieriet skal ha skjedd på en populær salsaklubb på hotellet hvor paret bor under oppholdet.

Baldwin og Bieber har datet av og på siden 2016. Modellen er datter av skuespiller Stephen Baldwin.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.