I KONGELIG KONFIRMASJON: Juliane Snekkestad var en av gjestene under konfirmasjonen til prinsesse Ingrid Alexandra 31. august. Nå er hun aktuell i Disney-filmen «Maleficent 2».
I KONGELIG KONFIRMASJON: Juliane Snekkestad var en av gjestene under konfirmasjonen til prinsesse Ingrid Alexandra 31. august. Nå er hun aktuell i Disney-filmen «Maleficent 2». Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Underholdning

Juliane Snekkestad spiller i Hollywood-film

Modellen og Marius Borg Høibys kjæreste spiller i Hollywood-filmen «Maleficent 2». Nylig var Juliane Snekkstad på premieren i London sammen med resten av stjernene.

Publisert Oppdatert

Tidlig i 2018 ble det kjent at kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby (22), hadde blitt kjæreste med modellen Juliane Snekkestad (23). I fjor landet hun en birolle i Disney-filmen «Maleficent 2».

Hollywood-stjernen Angelina Jolie har hovedrollen i storfilmen, som nylig hadde premiere i London. Den ferske skuespilleren delte to bilder fra den celebre kvelden og på ett av bildene til Snekkestad smiler Angelina Jolie bredt fra premieren. Julianne selv var kledd i en kjole som minner om filmens hovedrolle.

– For en fantastisk opplevelse å være en del av filmen. Jeg møtte så mange fantastiske mennesker gjennom den, skrev hun på Instagram.

Kronprinsessens sønn var ikke sen med å vise at han var stolt av kjæresten.

«Du er flink du», skrev Marius under bildene etterfulgt av et rødt hjerte.

Juliane lettet på sløret om filmen tidligere i år.

– Jeg var så heldig å få en rolle i «Maleficent 2» som jeg jobbet med i fjor sommer i London. Filmen har premiere i oktober i år. Så forhåpentligvis er skuespill noe jeg kan fortsette med. Det kjennes som mitt rette element, sa Juliane til magasinet Tønsberglivet i sommer.

John Carew har også en liten rolle i filmen, som kommer på kino i Norge 16. oktober.

Juliane er opprinnelig fra Tønsberg, og tidligere i år ble det kjent at paret hadde kjøpt seg bolig i byen.

Under konfirmasjonen til Marius sin søster, prinsesse Ingrid Alexandra, var modellen og skuespilleren en selvskreven gjest.