SLÅR TILBAKE MOT RYKTENE: Jordyn Woods sier i intervjuet med Jada Pinkett Smith på Red Table Talk at hun aldri har hatt et forhold til NBA-spiller og Khloe Kardashians barnefar Tristan Thompson.
SLÅR TILBAKE MOT RYKTENE: Jordyn Woods sier i intervjuet med Jada Pinkett Smith på Red Table Talk at hun aldri har hatt et forhold til NBA-spiller og Khloe Kardashians barnefar Tristan Thompson. Foto: Skjermdump / Red Table Talk

Utroskapssaken

Jordyn Woods benekter romantisk forhold til Tristan Thompson

Snakket ut for første gang i mye omtalt intervju. Se hele Red Table Talk-klippet lenger ned i saken.

Publisert Oppdatert

Fredag kveld norsk tid ble det mye omtalte Red Table Talk-intervjuet med Instagram-modell og mangeårig familievenn av Kardashian-/Jenner-klanen, Jordyn Woods (21), publisert.

I intervjuet benekter Woods hun har vært utro med NBA-stjerne Tristan Thompson (26), barnefar til Khloe Kardashian (34). Det er den første gangen hun snakker offentlig etter at utroskapsryktene blusset opp tidlig forrige uke.

Instagram-modellen forteller i intervjuet at hun ikke burde vært til stede på hjemmefesten hos Thompson i det hele tatt. Hun også sier at hun hverken har sittet på fanget eller kysset Tristan under festen eller hatt sex med ham samme natt, slik mange av påstandene den siste uken har sagt.

I kommer det også frem at Khloe Kardashian ikke lenger er sammen med Tristan Thompson. Jordyn Woods hevder imidlertid at det ikke er hun som er årsaken til bruddet mellom de to.

Se hele intervjuet Jada Pinkett Smith gjorde med Jordyn Woods (saken fortsetter under):

Bekrefter kyss

Woods forteller at hun søndag kveld var på byen med venner, og at de senere bestemte seg for å dra hjem til Tristan Thompson.

Hun sier at hun angrer på at hun ble med på den senere mye omtalte hjemmefesten i det hele tatt, og at hun i ettertid tenker at hun burde reist rett hjem.

Da kvelden gikk mot dag, og det var på tide å komme seg hjem, skal hun ha gått mot bilen sin og fått følge av Tristan Thompson. Hun bekrefter at de kysset hverandre, men hevder at det ikke ligger noe romantisk bak.

- Jeg var aldri så full at jeg glemte hva som skjedde - men jeg var full. På vei ut kysset han meg. Ikke noe lidenskap i det hele tatt, men det var et kyss på munnen. Jeg synes ikke han gjorde noe feil heller, jeg satte meg selv i den situasjonen, sier hun.

UTROSKAPSRYKTER: Tidlig forrige uke dukket historien om at Tristan Thompson skal ha vært utro mot Khloe Kardashian med Jordyn Woods.
UTROSKAPSRYKTER: Tidlig forrige uke dukket historien om at Tristan Thompson skal ha vært utro mot Khloe Kardashian med Jordyn Woods. Foto: Instagram / Jerritt Clark / Contributor/Getty Images

Anklages for løgn

Khloe Kardashian har allerede respondert på intervjuet, og tok til Twitter, hvor hun påstår at Jordyn Woods lyver:

"Hvorfor lyver du @jordynwoods?? Hvis du skal forsøke å redde deg selv ved å gå offentlig, i stedet for å ringe meg privat for å si unnskyld først, vær i det minste ærlig om historien din. Forresten, du er grunnen til at familien min er splittet!" skriver Khloe Kardashian på Twitter.

Jordyn Woods sier hun tar ansvar for det som skjedde, og at hun egentlig burde reist hjem etter at de hadde vært på byen.

Hun sier også at hun har vært ærlig om at hun var på festen, men at hun ikke har vært ærlig om hva som skjedde der for å verne om Khloe Kardashian:

- Jeg forsøkte å beskytte Khloe. Hun fortjener det heller ikke.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!