UT MOT STJERNEN PÅ TWITTER: Jessica Simpson reagerte på uttalelsene Natalie Portman kom med om henne i et nytt intervju.
UT MOT STJERNEN PÅ TWITTER: Jessica Simpson reagerte på uttalelsene Natalie Portman kom med om henne i et nytt intervju. Foto: Steve Granitz / Contributor / Kevin Winter / Staff / Getty Images

Underholdning

Jessica Simpson ut mot Natalie Portman etter at hun snakket om gamle bikinibilder

Reagerer på skuespillerens kommentar om magasinoppslag.

Publisert Oppdatert

Skuespiller og Oscar-vinner Natalie Portman (37) er straks aktuell i filmen «Vox Lux», som handler om en jente som under uvanlige omstendigheter får suksess som artist.

I forbindelse med promointervjuer for filmen, uttalte stjernen nylig i et intervju med USA Today at hun som tenåring ble forvirret over hvordan datidens popstjerner ble fremstilt i mediene:

- Jeg husker at jeg var tenåring og så Jessica Simpson på forsiden av et magasin, hvor hun uttalte «Jeg er jomfru» samtidig som hun hadde på seg bikini, og jeg ble forvirret. Jeg vet ikke hva det er å fortelle meg som kvinne, som jente, uttalte Portman i intervjuet.

Som vi alle vet, artist Jessica Simpson (38) var et aldri så lite tenåringsfenomen sent på 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet.

Les også: Natalie Portman kritiserte filmindustrien da hun skulle dele ut pris på Golden Globe

- Jeg ble skuffet

Uttalelsen fikk Simpson til å reagere, og onsdag la hun ut en post på Instagram og Twitter hvor hun adresserte sitatet:

«@Natalieportman - jeg ble skuffet i morges da jeg leste at jeg "forvirret" deg ved å ha på meg en bikini i et publisert bilde av meg selv da jeg fortsatt var jomfru i 1999. Som offentlige personer, vet vi begge at imaget vårt ikke alltid er i vår egen kontroll til alle tider, og at industrien vi jobber i ofte forsøker å definere oss og putte oss i bokser.»

Hun skriver videre at hun selv ble lært til å være seg selv og hylle alle de ulike måtene kvinner uttrykker seg på.

«Det er hvorfor jeg trodde da - og tror nå - at det å være sexy i en bikini og stolt av kroppen min ikke er synonymt med å ha sex. Jeg har alltid omfavnet det å være en rollemodell for alle kvinner for å la dem få vite at de kan se ut på den måten de vil, ha på seg hva enn de vil ha sex eller ikke ha sex med hvem de vil. Kraften ligger i oss som individer. Jeg har gjort det til min praksis å ikke kaste skam over andre kvinner for valgene de tar. I denne tiden med Time's Up og alle de flotte tingene du har gjort for kvinner, oppfordrer jeg deg til å gjøre det samme.»

Natalie Portman har engasjert seg stort i Time's Up-bevegelsen det siste året.

Mens flere brukere på Twitter morer seg, har noen påpekt at det virker som at Simpson misforsto Portmans utsagn, da sitatet hennes ble brukt i et avsnitt som dreier seg om bildet hele underholdningsbransjen tegnet av datidens kvinnelige stjerner, og ikke bare Jessica Simpson som forbilde for unge kvinner.

Svarte i kommentarfeltet

Natalie Portman takket Jessica Simpson i kommentarfeltet på Instagram og sier at hun er enig i at kvinner bør få kle seg og oppføre seg slik de vil, før hun ifølge CNN fortsatte:

«Jeg mente bare å si at jeg var forvirret - som en jente som vokste opp i offentligheten på samme tid -- av medienes blandede budskap om hvordan jenter og kvinner skulle oppføre seg.»

Foto: Skjermdump / Instagram

«Jeg mente ikke å «shame» deg og jeg er lei meg for smerten som ordene mine kan ha forårsaket. Jeg har ikke annet enn respekt for talentene dine og stemmen din, som du bruker til å oppmuntre og styrke kvinner over hele verden.»

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!