Jennifer prater åpent om hvordan hun håndterer fans, hennes vennskap med kontroversielle komiker Amy Schumer og bruddet med regissør Darren Aronofsky.
Jennifer prater åpent om hvordan hun håndterer fans, hennes vennskap med kontroversielle komiker Amy Schumer og bruddet med regissør Darren Aronofsky. Foto: Ntb Scanpix

Jennifer Lawrence forklarer hvorfor hun er ufin mot fans i et nytt intervju

Ikke kødd med J. Law!

Publisert

Jennifer Lawrence satte seg ned med Adam Sandler under den nyeste episoden av Actors on Actors. Skuerspillerne diskuterte alt fra hennes forhold til sin nåværende ekskjæreste til sitt personlige forhold til fans.

Om man noensinne møter på J.Law på gata, kan man like godt styre unna henne. Hun forteller Adam at hun blir ufin mot fans for å beskytte seg selv. Hun forklarer at fansen blir enda mer engasjert de gangene hun er sammen med sin bff (og kontroversielle komiker) Amy Schumer.

Les også: People: Slutt mellom Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky

Jennifer Lawrence hadde hovedrollen i filmen Mother! i år. 
Jennifer Lawrence hadde hovedrollen i filmen Mother! i år.  Foto: (AFP)

I følge Jennifer tok forholdet mellom henne og direktør Darren Aronofsky en sur snarvei da Mother! ble sluppet ut på kino tidligere i år. Filmen ble laget av Darren og Jennifer hadde hovedrollen i filmen. 

J. Law forteller ivrig at jobb ble hovedfokuset i deres forhold og at Darren hadde en tendens i å lese anmeldelser av filmen oftere enn man burde. 

- Det var da jeg skjønte at vi ikke var sunne for hverandre. Det vi hadde var veldig fint. At vi også hadde Mother! sammen var også veldig fint. De som hatet filmen, hatet den av hele sitt hjerte. Men det er ingenting som må forsvares. Om jeg leser negative anmeldelser om meg, må jeg bare forsvare meg selv, sier Jennifer til Adam Sandler. 

Les også: Mother!: Et ambisiøst mageplask

Les også: Jennifer Lawrence om nakenbildene: - Jeg følte meg gjengvoldtatt av hele planeten

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!