GODE VENNER: Jennifer Anistons berømte frisyre ble skapt av Chris McMillan
GODE VENNER: Jennifer Anistons berømte frisyre ble skapt av Chris McMillan Foto: Getty Images

Underholdning

Jennifer Aniston hyllet mesterhjernen bak «Rachel-frisyren»

«Alle» ville ha den frisyren. Enten de kledde den eller ikke.

Publisert Oppdatert

Jennifer Aniston (49) sin hårfrisyre i rollen som Rachel i «Friends» ble allemannseie på 90-tallet. Alle jenter ville se ut som den vakre skuespillerinnen, inkludert undertegnede.

Hvor mange mer eller mindre vellykkede utgaver som finnes av frisyren vites ikke, men nå innrømmer Aniston at hun slett ikke klarer å style denne frisyren selv.

Da hun introduserte sin mångeårige stylist, Chris McMillan som vinner av «Hairstylist of the Year» på «2018 InStyle Awards», hadde Aniston litt av hvert å si om mesterhjernen bak «Rachel-frisyren», skriver People.

- Han klippet håret mitt, og jeg syntes det så helt fantastisk ut. Og når han ikke var der og kunne hjelpe meg, stod jeg igjen med en skikkelig frizzy mopp på hodet, fordi jeg ikke hadde peilig på hvordan jeg skulle klare å style den slik han gjorde, felipet hun med publikum.

- Det er ingen som kan måle seg med Chris. Jeg tror det kalles å gjøre seg uunnværlig, sa hun.

Mens Aniston holdt tale for sin mangeårige venn, ble hun svært sentimental. Hun oppsummerte de to ti-årene de har tilbrakt sammen, både som nære venner og kollegaer.

- Bortsett fra det profesjonell samarbeidet, trendene og frisyrene vi har skapt sammen, så er det vårt vennskap det som betyr aller mest for meg. Hvordan vi alltid har vært der for hverandre, sa Aniston, mens hun nynnet litt på den ikoniske låta til en av 90-tallets største TV-suksesser.

- Vi har reddet livet til hverandre mange, mange ganger. På flere måter, fortalte hun.

Aniston er klar på at en hårklipp utført av McMillan så mye mer enn en hårklipp. Det er noe mirakuløst.

View this post on Instagram

@instylemagazine #september #2018

A post shared by C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on

- Noen ganger lurer jeg på om Chris egentlig er en healer i forkledning. Han får alle til å føle seg like bra som han får de til å se ut, sa hun, før hun snakket om McMillans veldelighetsarbeid.

- Uansett hvem du er, så får han deg til å føle deg spesiell, sa hun rørt.

Aniston forteller også om hvordan stylisten «alltid» er på jobb.

- Om du går ti meter fra Chris, så kan du være sikker på at han legger merke til håret ditt og vil ordne det på en eller annen måte. Enten du vil eller ikke, lo hun avslutningsvis.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!