HYGGELIGE NYHETER: Jennifer Aniston har grunn til å smile om dagen. Ifølge flere kilder har hun begynt å date igjen etter at hun og Justin Theroux bestemt seg for å gå hvert til sitt.
HYGGELIGE NYHETER: Jennifer Aniston har grunn til å smile om dagen. Ifølge flere kilder har hun begynt å date igjen etter at hun og Justin Theroux bestemt seg for å gå hvert til sitt. Foto: Michael Tran / Stringer / Getty Images

Underholdning

Jennifer Aniston skal ha begynt å date igjen etter bruddet med Justin Theroux

- De kan nesten ikke holde på hemmeligheten, sier en kilde om vennene til skuespilleren.

Publisert

Jennifer Aniston (49) skal angivelig være i svært godt humør om dagen. Friends-stjernen og skuespilleren er midt i innspillingen av Netflix-filmen Murder Mystery, og ser ifølge kilder lykkelig ut hver gang hun er på sett, skriver Us Weekly.

Det er nesten fem måneder siden hun og den daværende skuespillerektemannen Justin Theroux bestemte seg for å gå hvert til sitt etter to og et halvt års ekteskap.

Nå skal hun imidlertid ha begynt å date så smått igjen.

Ifølge kildene til Us Weekly, er det to menn som har et ekstra godt øye til skuespilleren.

- Det er veldig hysj-hysj, sier en kide, og legger til at ingen av de aktuelle mennene er skuespillere.

Den første mannen det dreier seg om, skal jobbe høyt oppe i teknologiindustrien, og ble introdusert til Jennifer via en venninne. Den andre jobber innenfor den kreative industrien.

Vennene til skuespilleren skal være svært glade over at Jennifer Aniston har begynt å date igjen.

- De kan nesten ikke holde på hemmeligheten når de er så glade over å se Jen gå videre.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Jennifer Anistons kjærlighetsliv har skapt overskrifter verden over. Da ekteskapet mellom henne og Brad Pitt brast i 2005, ble det furore.

Kort tid etter at skilsmisseplanene dem i mellom hadde blitt kjent, troppet Brad Pitt opp på premieren til Mr. and Mrs. Smith sammen med medskuespiller Angelina Jolie. Forholdet dem i mellom var allerede da i ferd med å utvikle seg til noe mer enn kun kollegialt.

Skiltes som venner

Nyheten om at Jennifer Aniston og Justin Theroux skulle separeres, kom i midten av februar 2018.

I en uttalelse til The Associated Press annonserte det tidligere skuespillerparet at de skulle separeres. Ifølge Cosmopolitan tok de ut separasjon allerede i 2017. Paret har selv valgt å gå ut med nyheten, for å hindre ryktespredning.

«Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt», sto det i uttalelsen.

«Normalt sett ville vi holdt dette privat, men med tanke på at rykteindustrien ikke klarer å stå imot en mulighet til å spekulere og finne på ting, ønsket vi å overbringe sannheten direkte.»

Jennifer Aniston og Justin Theroux forlovet seg i august 2012 og giftet seg i 2014.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.