HOT: Jennifer Aniston fylte 50 år den 11. februar, og den vakre skuespilleren er mer sexy enn noen gang
HOT: Jennifer Aniston fylte 50 år den 11. februar, og den vakre skuespilleren er mer sexy enn noen gang Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images

Underholdning

Jennifer Aniston - 50, fantastisk og vakrere enn noen gang

At Jennifer Aniston alltid har vært vakker, er det ingen tvil om, men «Friends»-stjernen har gått gjennom en stilendring i løpet av en lang karriere.

Publisert Oppdatert

Denne uken fylte «Friends»-stjernen Jennifer Aniston 50 år, og skuespilleren er vakrere enn noen gang.

I motsetning til mange andre i Hollywood, ser Jennifer lykkeligere, sunnere og vakrere ut jo eldre hun blir. Og selv hevder populære Jennifer at hun er helt naturlig vakker.

– Det er et press i Hollywood når det gjelder å ikke bli gammel. Jeg har sett andre damer gjøre alt de kan for å holde seg unge, og det har gjort at jeg har lært fra deres feil. Jeg kommer aldri til å sprøyte dritt inn i ansiktet mitt. Jeg ser dem, og jeg blir så lei meg, sa hun i et intervju til amerikanske ELLE i 2016.

Den smellvakre skuespilleren er ikke redd for å bli gammel.

– Vi skal alle bli eldre. Det er en naturlig prosess, det er sånn det skal være. Det handler om å eldes med stil og ta godt vare på seg selv, sier hun i et intervju med ELLE fra 2016.

Les også: Jennifer Aniston er lei granskning av «den perfekte kvinnen»

STOR STJERNE: Jennifer fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Rachel i TV-
serien «Friends». Fortsatt 
ruller denne serien på 
skjermene verden rundt.
STOR STJERNE: Jennifer fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Rachel i TV- serien «Friends». Fortsatt ruller denne serien på skjermene verden rundt. Foto: Getty Images / Handout

Tok verden med storm

Jennifer tok verden med storm i sin rolle som Rachel i den populære TV-serien «Friends». Og på 1990-tallet, ville «alle» kopiere rollefigurens frisyre.

Selv hadde Jennifer et elsk-hat forhold til den berømte frisyren.

– Han klippet håret mitt, og jeg syntes det så helt fantastisk ut. Men når han ikke var der og kunne hjelpe meg, sto jeg igjen med en skikkelig frizzy mopp på hodet fordi jeg ikke hadde peiling på hvordan jeg skulle klare å style den slik han gjorde, sa hun i fjor ifølge People.

Hun har også tidligere uttalt at frisyren er den styggeste hun noen gang har sett. Og på spørsmål om hun måtte barbere hodet eller ha Rachel-frisyren resten av livet, svarte hun enkelt og greit:

– Barbert hodet, uten tvil, skriver People.

UNG: En ung og uskyldig Jennifer Aniston helt i begynnelsen av 
karrieren.
UNG: En ung og uskyldig Jennifer Aniston helt i begynnelsen av karrieren. Foto: Aaron Rapoport / Contributor

- En forventning om at kvinner skal bli mødre

Jennifers kjærlighetsliv har ikke vært en dans på roser, og den spreke 50-åringen har tidligere snakket ut om sorgen rundt det å ikke ha egne barn.

– Ingen vet hva som foregår bak lukkede dører. Ingen tar hensyn til hvordan dette påvirker meg og min partner. Ingen vet hva jeg har vært gjennom både fysisk og psykisk. Det er en forventning om at kvinner skal bli mødre. Og hvis ikke, så er de ødelagte. Kanskje er det ikke meningen at jeg skal bli mamma, kanskje det er andre ting jeg skal gjøre, sa hun i fjor.

Jennifer har vært gift med Brad Pitt (55) og Jason Theroux (47).

– Mine ekteskap har vært lykkelige og suksessfulle, spør du meg. Da de tok slutt, så var det et valg vi begge tok fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger innser man at man er lykkeligere hver for seg enn sammen, sa hun til amerikanske ELLE i desember.

Les også: Jennifer Aniston skulle egentlig erstattes i «Friends»

DRØMMEPARET: I 1998 møtte Jennifer Aniston skuespiller-kjekkasen Brad Pitt og de to giftet seg i 2000. Ekteskapet tok slutt i 2005 da Brad innledet et forhold til Angelina Jolie. Til tross for dette er de to gode venner den dag i dag.
DRØMMEPARET: I 1998 møtte Jennifer Aniston skuespiller-kjekkasen Brad Pitt og de to giftet seg i 2000. Ekteskapet tok slutt i 2005 da Brad innledet et forhold til Angelina Jolie. Til tross for dette er de to gode venner den dag i dag. Foto: Ron Davis / Contributor / Getty Images

Tok oppgjør med ryktene

Tidligere har Jennifer også gått ganske hardt ut mot ryktene rundt henne som person og partner.

– Det er ganske mye galskap der ute. Misforståelser og misoppfatninger som at Jen ikke klarer å holde på en mann, Jen vil ikke ha barn fordi hun er en egoist og bryr seg bare om seg selv. Eller det at jeg er trist og knust. Jeg er overhodet ikke knust, sa hun til Marie Claire i 2016, og fortsatte:

– Jeg har jobbet altfor hardt i livet og med karrieren min til at andre skal se på meg som et trist og barnløst menneske.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!