Foto: Guro Holmene (Mediehuset nettavisen)

- Jeg var full og kåt

Iselin Michelsen (21) og Are B.Schanke (20) om sexrekorden.

Publisert

(SIDE2:) - Det var et praktfullt opphold med alkohol, damer og varme, sier Are B. Schanke til Side2 om årets «Paradise Hotel»-deltakelse.

Allerede under sesongpremieren på TV3-programmet hopper to deltakere til køys. Fram til premieren har det vært hemmelig hvem de to er, men mandag kveld ble de avslørt på TV-skjermen.

Iselin Michelsen (21) og Are er nemlig deltakerne som omtales for å ha satt sexrekord da de kort tid etter å ha sjekket inn på hotellet kryper under samme dyne. Mandag kveld var de to, og resten av deltakerne, samlet på utestedet Horgan’s i Oslo for å feire sendestart. Det er fjerde gang single gutter og jenter sjekker inn på Paradise Hotel i Mexico.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Foto: Guro Holmene

- Vi tenkte ikke
- Det var veldig gøy, og en stor opplevelse. Det er typisk meg å være med på noe sånt, så folk ble ikke overrasket, sier Iselin om sin deltakelse i «Paradise Hotel». Hun er fra Gardermoen, og jobber som modell og vertinne.

Are nikker at han er enig, og påpeker at hele opplevelsen var fantastisk, og at deltakerne var en bra og sammenspleiset gjeng.

- Den største utfordringen med å være med var nok det å være uten mobil, og uten kommunikasjon med andre. Det var en utfordring generelt å være i den «bobla» som vi var på hotellet, mener Are. Til vanlig er trondheimsgutten salgskonsulent og modell.

At de sparker i gang serien med å ha sex foran kameraene allerede i kveld, bryr de seg ikke altfor mye om.

- Vi tenkte vel ikke, sier Iselin.

- Jeg var full og kåt, legger Are til og flirer. Samtidig innrømmer han at han grugleder seg til å se seg selv på TV. Men innstillingen er at han ikke tenker så mye over det som har skjedd, og at han tar ting som det kommer.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Noe anger?
Iselin på sin side påpeker likevel at hun egentlig ikke er en person som går til sengs med hvem som helst.

- Jeg angrer ikke, men at det var så tidlig.... Jeg kunne spart meg. Jeg er ikke en person som hopper på hvem som helst. Men det bare ble sånn, sier hun og svarer på spørsmål om hva familien tenker om at hun deltar i Paradise Hotel:

- Mamma har tatt det pent. Men hun håpet at jeg ikke skulle være med. De skal ikke se på for å si det sånn!

Are og Iselin kom sammen til mandagens premierefest, de sier at de prater sammen i dag, og at forholdet deres er bra.

- I dag skal vi drikke, feste og ha det gøy, understreker de.

Foto: Guro Holmene

Ikke foruten
Deltakerne er fra 20 til 29 år, og i år er det blant annet en kirkemusiker, jusstudent, entertainer, hjelpepleier og personlig trener med på hotellet. Regelen er den samme: Finn deg en partner eller sjekk ut.

Tross mye kritikk, har årets deltakere bare lovord om programmet, og gode erfaringer fra innspillingen:

- Det har vært utfordrende, og moro, sier Fredrik Tvedten (22). Han understreker at det hele var ferie, men synes det var litt rart med kameraene i begynnelsen.

- Men de ble fort glemt.

Camilla Karlsen Bøvollen (20) synes generelt det var veldig bra å være med i TV-serien.

- Jeg har møtt mye folk jeg ellers aldri ville ha møtt. Det har vært veldig gøy, og jeg ville ikke ha byttet det bort, sier Camilla og legger til:

- I år er det et større personlighetsspekter. Folk er veldig ulike, ærlige og sier det de mener. Jeg trodde jo at det kom til å være en gjeng med «kjøtthuer», men det er med så mange fantastiske personligheter.

Paradise Hotel sendes på TV3 klokken 21.30.

HER KAN DU SE BILDER AV ÅRETS DELTAKERE:

4949

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!