- Jeg sjarmerer gutta ved å være naken

I kveld sjekker det inn en «fristerinne» på «Paradise Hotel».

Publisert

(SIDE2): Blir det trøbbel i paradis nå?

- Vil lage et helvete

Denne uka er det jentene som skal kjempe om å få være på «Paradise Hotel».

PARADISE HOTEL: I kveld sjekker denne brunetten inn på hotellet.
PARADISE HOTEL: I kveld sjekker denne brunetten inn på hotellet. Foto: (TV3)

I forrige uke var det guttene som var i fare for å blir sendt hjem og hele fem av de ti «Paradise»-guttene måtte sjekke ut av hotellet.

LES OGSÅ: - Førsteinntrykket av jentene var litt skuffende

Nå er det altså jentene som er i faresonen, for i kveld sjekker det inn en ny kvinnelig deltaker på «Paradise Hotel».

ELIN håper og tror hun skal skape litt liv inne på hotellet.
ELIN håper og tror hun skal skape litt liv inne på hotellet. Foto: (TV3)

Den nye jenta er Elin Bergius (21) som opprinnelig er fra Sverige og bor i Bergen. Hun arbeider som vippestylist og elsker Justin Bieber.

- Jeg kommer inn og lager et helvete, sa Elin til Side2 da vi møtte deltakeren tidligere i år.

- Jeg kommer inn på hotellet som fristerinne, noe jeg tror jeg klarer ganske så bra. Jeg sjarmerer gutta ved å være naken, og å være meg selv, ler 21-åringen. 

I kveldens episode forteller Elin at hun tror hun passer ganske så godt inn på «Paradise Hotel» fordi hun elsker oppmerksomhet og hun beskriver seg selv som litt gal. Den nye deltakeren mener også at hun kan ta mye plass og taktikken til brunetten er å få en av gutta rundt lillefingeren.

Misfornøyd Paradise-deltaker

Én av de første gutta som måtte forlate «Paradise Hotel» var Jonas Opsahl (22). Denne uka ble det kjent at realitydeltakeren ikke var helt fornøyd med hvordan han ble fremstilt på TV og mener det er flere ting seerne bør være oppmerksomme på.

LES HELE SAKEN HER: Dette vil utstemte Paradise-Jonas at seerne skal vite

- Jeg er egentlig veldig misfornøyd og forundret over hvordan jeg ble fremstilt på Paradise Hotel. Jeg synes det var frustrerende å se meg selv som «en ufullstendig versjon av Jonas», og vil at folk skal vite hvordan det var å se seg selv på TV sammenlignet med det som skjedde og ble sagt, uttalte Jonas til Side2.

- Det er neppe noe nytt, men det som skal være «reality-TV» kan ha så mange flere sider enn det blir fremvist, og det bør seerne være oppmerksomme på før de velger å kommentere, enten det er hets eller ros. Produsentene ønsker å få det beste ut av alle, og ber oss om å uttrykke meningene våre. Men selv om jeg var meg selv fullt ut, ser jeg ut som et annet menneske på TV-skjermen, forklarte han. 

Mye av deltakerne som vi ikke får se

Pressesjef i TV3, Line Vee Hanum, sier at de ofte får tilbakemeldinger fra tidligere deltakere.

- På Paradise Hotel filmes det hele døgnet, så det sier seg selv at det bare er utdrag av alt som skjer som er med i de daglige timesepisodene og det er mye av det deltakerne opplever som aldri blir vist på TV, sier Vee Hanum.

- Jeg kan forstå at deltakerne som har tilbragt hele døgn, uker og kanskje måneder gjerne vil at alt skal med. Samtidig er det viktig å understreke at dette er TV, og at det er nødvendig å følge historielinjer og redigere innholdet for at det skal bli forståelig og underholdende for seerne.

Se klipp fra årets første episode her: 

Screen9na04

«Paradise Hotel» ser du på TV3 i kveld klokken 22:30.

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!