- Jeg har følt meg så ensom

Sjufjellstur med en gledelig overraskelse.

Publisert

(SIDE2): - Jeg har følt meg så ensom her. Det hadde vært fantastisk å møte en som kjenner meg, sier en gråtkvalt Tonnie Lobekk (22) i kveldens episode av «71° nord».

22-åringen som er bosatt på Jæren har i løpet av turen så langt følt seg som en outsider i gruppa. Hun synes de andre er mye sterkere fysisk, og får til ting hun ikke klarer. Etter tre uker på tur er hun sliten og klar for å møte noen som kjenner henne godt.

Rørende og slitne
De siste ni deltakerne er i Bergen, og der er det den kjente sjufjellsturen som står på programmet. Klarer de fire av fjellene innen tidsfristen, får de en svært etterlengtet overraskelse. Kjærester og venner av deltakerne har kommet til Vestlandet, og det blir et følelsesladet møte for mange.

Hvor lang tid de får sammen med dem avhenger av hvor raskt de klarer å løse oppdraget. Toppene Lyderhorn, Sildaberget og Damsgårdfjellet skal tilbakelegges med avslutning på Ulriken der deres kjære venter på dem.

Mannen venter
Tonnie blir veldig glad da hun forstår at ektemannen Børre Lobekk venter på henne på toppen.

Paret har en liten sønn sammen, Bastian, og å få høre hvordan han har det i løpet av ukene hun har vært borte er viktig for henne.

«71° nord» ser du på TVNorge mandager 20.30.