Foto: Foto: TV 3

- Jeg flirer av folk som kommer bort for å fortelle at jeg er klysete

Harald er ute av Paradise Hotel.

Publisert

(SIDE2): Det er duket for den siste kvelden av «mord og mysterier»-uka inne på Paradise Hotel, og deltakerne avslutter på vanlig vis med en parseremoni.

I dag var det Harald André Vanebo som ble nødt til å forlate hotellet, etter å ha stilt seg bak Elin Bergius, som planlagt. Det eneste problemet var at Elin ombestemte seg i siste liten, og valgte Mathias Alexander Pettersen fremfor Harald.

- Jeg ble halvveis lurt, og røk på en impulsiv handling, sånn som jeg forstår det. Det eneste jeg tenkte da jeg sto der oppe var at dette var latterlig, sier Harald til Side2.

Les også: - Jeg er nok smartere enn det ser ut som

Ubrukt smoking

Da Harald ble nødt til å pakke kofferten var han verken bitter eller sint.

- Det er klart det var surt å ryke på den måten, men jeg var ikke sur eller bitter, bare skuffet for at hun ikke kunne holde det løftet hun hadde gitt meg.

Harald hadde lenge planlagt at om han skulle ryke, så skulle han ha på seg smokingen han hadde pakket med seg. Han holdt på å kle den på seg før parseremonien, da partneren hans roet ham ned.

- Hun sa at jeg ikke trengte å ta den på meg, fordi jeg ikke skulle ryke den dagen. Jeg ble irritert da jeg røk uten å ha fått på meg smokingen. Det var faktisk det som irriterte meg mest, sier Harald. 

Massiv oppmerksomhet

Etter deltakelsen inne på skandalehotellet har Harald, som mange av de andre deltakerne, opplevd stor oppmerksomhet fra ukjente folk ute på byen.

- Det har stort sett vært hyggelige tilbakemeldinger. Det er noen som kommer bort for å si at jeg er klysete, og at de har lyst til å drepe meg, men det bare flirer jeg av, sier han.

- Hva med damene, da?

- Den oppmerksomheten har vært helt ut av en annen verden. Det er jeg fornøyd med, men nå kan det se ut som om jeg har funnet meg en spesiell jente fra det store utvalget, sier Harald til Side2.

Han utelukker imidlertid at det er snakk om et forhold.

- Jeg er fremdeles singel, det er veldig tidlig i prosessen, men vi får se hva som skjer, sier han.

Lik oss på Facebook for å holde deg oppdatert på siste nytt fra Paradise Hotel!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!