NYTER OPPHOLDET: Mathias så på Paradise Hotel som en ferie, og engasjerte seg ikke unødvendig mye i spillet inne på hotellet. Foto: TV 3
NYTER OPPHOLDET: Mathias så på Paradise Hotel som en ferie, og engasjerte seg ikke unødvendig mye i spillet inne på hotellet. Foto: TV 3

- Jeg er nok smartere enn det ser ut som

... Men Mathias er fornøyd med hvordan han blir fremstilt på tv.

Publisert

(SIDE2):   Mathias Alexander Pettersen fikk raskt stempelet som en av de mest korttenkte og vimsete deltakerne inne på Paradise Hotel.

Allerede i første uke fikk han utdelt en fredning, og siden den gang har han ikke jobbet for å beholde verken seg selv eller sin egen partner på hotellet en eneste gang. Tvert imot sendte han gjerne sin første partner, Tina, ut fra hotellet uten å blunke.

Skal vi tro Mathias, handlet det hele om at han ikke engasjerte seg nevneverdig i spillet. Han var mer interessert i å ha det gøy.

Screen9na04

- Det gjør ingenting at de andre deltakerne oppfattet meg som litt dum der inne. Det var ikke en bevisst taktikk i det hele tatt. Jeg tok Paradise Hotel som en ferie, og var der nede for å møte nye mennesker. Enkelte spilte spillet, og andre ikke, sier Mathias til Side2.

Les også: - Det er utrolig surt å ryke på denne måten

Redd for hevn

I kveldens episode ble Mathias og Fredrik Fredriksen sendt ut på utflukt til et forlatt hotell, der den tidligere deltakeren Mads Island lå begravet i en kiste. De fikk muligheten til å la kista stå åpen, og gi Mads en mulighet til å ta hevn inne på hotellet samtidig som de selv ville få en fordel under Pandoras eske, eller å lukke kisten, og dermed la Mads forbli utestengt.

Mathias og Fredrik lukket kista, og brukte det til sin fordel under Pandoras, da de andre deltakerne ville gi noe tilbake for at de hadde sagt fra sine egne fordeler for deres skyld. Mathias og Fredrik valgte dermed hvilke to par som skulle låses under morgendagens parseremoni.

Screen9na04

- Det var et kjipt valg, men grunnen til at jeg lukker kista til Mads er fordi jeg visste at det å la den stå åpen kunne slå tilbake på meg. Hvis jeg skulle ha en sjanse, så måtte jeg ikke sende ham tilbake til hotellet igjen, sier han, før han legger til:

- Jeg var redd for at han ville få en makt han kunne bruke til å sende meg hjem, ettersom jeg sendte hjem hans partner i forrige uke.

Litt smartere

Mathias bryr seg ikke så mye om at tv-seerne der hjemme, eller deltakerne inne på hotellet oppfatter han som litt dum.

- Jeg har kun fått positive tilbakemeldinger etter deltakelsen. Folk synes jeg er morsom og sympatisk. Det er foreløpig ingen som har sagt at de hater meg, eller ikke kan fordra trynet mitt. Det er hyggelig, sier Mathias.

Han er heller ikke misfornøyd med hvordan han blir fremstilt på tv-skjermen.

- Sånn dere ser meg på skjermen er stort sett hvordan jeg er i virkeligheten. Det er nok ikke fullt så ekstremt i virkeligheten, og jeg er selvfølgelig litt smartere enn det ser ut som, men det er ikke en kjempestor forskjell, sier Mathias, før han legger til:

- Jeg var der inne for å ha det gøy, og jeg koste meg under oppholdet. Det viktigste for meg var å holde meg ærlig og redelig gjennom oppholdet, og å holde løftene jeg ga til de andre. 

Lik oss på Facebook for å holde deg oppdatert på siste nytt fra Paradise Hotel!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!