Foto: (Skjermdump («Prosjekt perfekt» NRK))

- Jeg er fornøyd med puppene mine, så da viser jeg det fram

Men NRK-programlederen vil ikke fremstå som «tacky».

Publisert

(SIDE2:) Ida Fladen fikk fort mye oppmerksomhet etter at hun takket ja som programleder i NRK-serien «Prosjekt Perfekt». Her utforsket 27-åringen om hun kunne bli perfekt på tre måneder ved å prøve alt av ulike livsstilsråd.

Tar gjerne kroppen til Jenny Skavlan

- Programmet er ment som en reaksjon til alt presset som unge er under i dag. Det er så mye man skal gjøre, så mye man skal kunne, og så mye man skal være, uttalte Fladen til Side2 da vi møtte henne under NRKs høstlansering tidligere i år.

LES MER: Kan man bli «perfekt» på tre måneder?

I en av episodene var det utseendet og klesstil som var hovedtema, og selv om Ida sier hun ikke bryr seg om hva andre mener, innrømmer 27-åringen at hun har blitt litt mer bevisst på hva hun kler seg i etter å ha vært med i TV-serien.

Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

I et intervju med Miinto beskriver Ida klesstilen sin som «veldig schizofren» og hun synes det er kjedelig å bare ha én stil. Programlederen mener at hun har en ganske avslappet stil, men at hun ikke er flink nok med klær til å prøve flere ulike kombinasjoner.

Skulle hun ha byttet garderobe med en annen kjendis hadde Ida valgt skuespiller og stilikonet Jenny Skavlan

- Men nå hadde ikke jeg sett ut som henne i det hun går med, da. Hun er kreativ og flink til å sette sammen ting, det misunner jeg skikkelig. Jeg kan gjerne ta kroppen hennes også.

- Jeg elsker pupper

Videre mener 27-åringen at det å vise kløft både kan være både positivt og negativ.

- Jeg elsker kløft. Jeg er veldig glad i pupper, og er jo veldig fornøyd med puppene mine. Det er litt rart det der med kløft, for det kan fort bli harry også, forteller Ida i Miinto-intervjuet.

Fladen mener at det kommer an på hvordan hele antrekket er satt sammen for hvor grensen går for «godkjent kløft» og «harry-kløft»:

- Det kommer litt an på hva du har på deg ellers. Regelen er at hvis du viser kløft, så skal du ikke vise lår. Det brydde jeg meg ikke om før, da kjørte jeg ut alt. Men nå tenker jeg på det, spesielt hvis jeg skal på et event hvor jeg kan få kritikk for det. Jeg vil jo ikke være tacky, men jeg er fornøyd med puppene mine, så da viser jeg det fram, jeg.

Når det gjelder det motsatte kjønn så er ikke den usjenerte brunetten så veldig begeistret for menn som virker «for pynta».

- Han må ha en avslappa stil. Liker ikke menn som virker for pynta og går i skjorter og sånn, bare en t-skjorte eller en kul genser. Jeg liker når gutter har på seg hettegenser og faktisk har på hetta. Eller lue.

Men selv om programlederen ble singel tidligere i år er ikke Ida på jakt etter noen ny kjæreste:

- Nei, jeg er ikke på leting i det hele tatt! sier Ida.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!