Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

- Jeg bryr meg ikke om hva andre mener

Blogger og «Charterfeber»-deltaker Rannveig Heitmann (20) har termin om fem dager, men droppet ikke premierefest av den grunn.

Publisert

SOLIIS, OSLO: (SIDE2): Mandag kveld var det premierefest for årets sesong av «Charterfeber».

- Man er ikke syk selv om man er gravid

Denne sesongen får du være med alt fra til storfamilie, pensjonister og guttegjenger på tur. Flere av årets reisefølge var på plass på kveldens premierefest, deriblant den høygravide bloggeren Rannveig Heitmann.

- Jeg har termin om fem dager, men jeg føler meg i fin form nå, forteller 20-åringen til Side2 som venter sitt barn nummer to.

- Jeg var litt kvalm i begynnelsen, men har egentlig følt meg veldig sprek. Man er ikke syk selv om man er gravid og jeg har hatt et veldig fint svangerskap, påpeker hun.

Foto: http://rannveigheitmann.blogg.no/

Får kommenterer på utseendet
Rannveig sier hun er spent på å se de første episodene av TV-programmet, men hun er ikke redd for hvordan hun vil bli fremstilt på TV.

- Jeg har ikke sett alle episodene, men jeg tror ikke jeg har noe å være redd for. Det eneste jeg vet om er et klipp som kan få meg til å virke litt dum fordi jeg ikke vet hva valutakursen er.

Likevel vil ikke bloggeren la seg påvirke av eventuelle negative kommentarer. Som både blogger og realitydeltaker er Rannveig nemlig fullt klar over man må tåle å få høre både det ene og det andre fra TV-seere og blogglesere.

- Jeg får faktisk ikke så mange negative kommentarer på bloggen, og uansett så bryr meg ikke om hva andre folk mener. Hvis det er noen som har noe å si så handler det som oftest om utseendet mitt. Men som blogger kan man bare ikke la slike ting gå innpå seg, mener hun.

Krangel blant bloggere
Årets «Charterfeber»-tur er spilt inn på Gran Canaria. Heitmann reiste sammen med to andre bloggere, Therese Charlotte Margrethe Nielsen (19) og Ida Martine Dypvik (19). Fra før av er det kjent at denne reisefølgekombinasjonen ikke ble helt som planlagt.

Mens gravide Rannveig ønsket et rolig og avslappende ferieopphold, så var Therese Charlotte og Ida mer opptatt av å teste ut festlivet og å sjekke gutter.

- Turen gikk vel ikke helt som planlagt. Jeg reiste jo hjem før jeg egentlig skulle, sier realitydeltakeren.

- Jeg har ingen kontakt med de i dag, forteller Rannveig som valgte å flytte fra jentenes felles hotellrom, før hun tilslutt valgte å dra hjem før den planlagte ferieuken på Gran Canaria var over.

- Ellers så gikk det helt fint å være gravid i Syden, det ble bare litt ekstra varmt av og til.

LES MER: Kranglet så busta føyk

Charterfeber ser du på TV3 tirsdag 21.30.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!