Jani Olsson Delér deler av sin hverdag. Her er hun med sommer, strand og stråhatt, skikkelig Ibiza-style.
Jani Olsson Delér deler av sin hverdag. Her er hun med sommer, strand og stråhatt, skikkelig Ibiza-style. Foto: Privat

Livsstil

Bli bedre kjent med den svenske toppbloggeren Janni Olsson Delér: – Du lever bare én gang, så gjør det du elsker mest

Sånn lyder leveregelen til den blivende moren Janni Olsson Delér (28). Det innebærer å reise jorden rundt, forelske seg i nye steder og alltid kjøre på med sin egen greie.

Publisert

Travel-queen, inspo-bombe og cool-cat Janni Olsson Delér, er en av Sveriges største og råeste bloggere, som alltid er på jakt etter fantastiske destinasjoner som gir henne masse energi, kule, minnerike øyeblikk og lærer henne noe nytt.

I pinsen annonserte hun også på Instagram at hun og ektemannen Jon Olsson Delér venter barn i november.

«Vi er så glade for å endelig fortelle dere at vi venter en liten baby i november. Det føles fortsatt ganske uvirkelig, men også naturlig. Mamma og pappa kan ikke vente på å møte deg!»

I et annet innlegg på Instagram røper hun at hun er i uke 17 av graviditeten.

Vi har fått en sniktitt på den drømmende hverdagen til Janni Olsson Delér. La deg inspirere til å pakke kofferten og stikke på et skikkelig deilig eventyr!

Janni Olsson Delér (28)

Livsstilsblogger og influenser

Fra: Stockholm

Bor: I Monaco, med ektemannen og tidligere freestyle alpinist, Jon Olsson Delér

Insta: @jannid

Blogg: jannideler.com

YouTube: Janni Deler

- Beskriv en vanlig dag i livet ditt.

– Oi, vanskelig! Det er så utrolig ulikt fra dag til dag, og kommer helt an på hvor i verden jeg er. En vanlig dag hjemme ser cirka sånn ut:

Jeg våkner tidlig (alltid skikkelig morgenpigg, haha), drikker kaffe og tar en gåtur ned til havet. Kommer hjem og spiser frokost, mens jeg ser på nyhetene. Så er det jobbing på PC-en i cirka to timer. Da rekker jeg å blogge og svare på de mailene som haster mest.

- Jeg liker å gjøre pilates, cirka i en time med en venninne som er pilatesinstruktør. Så er det tid for lunsj. Resten av dagen er jeg ofte ute og filmer noe til kanalene mine, før en ny runde foran Pc-en fram til middag; e-mailer, redigering av bilder eller video, finne noe inspirasjon til klesmerket vårt C›est Normal (som Janni driver sammen med ektemannen Jon Olsson Delér red.anm.) osv. Vi pleier å spise middag ganske tidlig og avslutter alltid dagen med noen episoder av en eller annen tv-serie. Legger meg ofte rundt 22.30 og sovner med en gang.

- Hva gjør du for å lade batteriene?

–Pilates, går turer, ser på serier, lager mat og legger fra meg mobil og data.

Hvit dress ved bassenget i Marbella. 
Hvit dress ved bassenget i Marbella.  Foto: Privat

- Hvor i verden trives du best?

– Jeg er en sånn person som forelsker meg i de fleste stedene jeg drar til, haha. Men jeg må nok si at jeg trives best i Monaco og huset vårt i Marbella. Det er der jeg kjenner meg mest hjemme.

- Hva er din leveregel og motto?

– Du lever bare én gang, så gjør det du elsker mest!

- Hva er det viktigste du har lært?

– At familie er det viktigste her i livet.

- Hvem ringer du på en dårlig dag og hvorfor?

– Søsteren min, som også er min beste venninne. Hun lytter alltid til det jeg har å si og gir meg alltid bra råd.

- Hva er det aller viktigste for deg å oppnå her i livet?

– En ro i kroppen og et liv der jeg har det kult og masse energi jeg kan dele med alle mine nære og kjære.

- Hvilke land har du bodd i?

– Sverige, England (bodde i London i 6 måneder), Spania (flyttet dit en sommer og jobbet i fire måneder) og Monaco (flyttet hit for tre år siden).

Magiske Marrakech. 
Magiske Marrakech.  Foto: Privat

- Når begynte du å reise?

– Vi har alltid reist en god del med familien. Pappaen min hadde et hus i Ungarn da vi var yngre, så jeg er vokst opp med å reise. Jeg begynte å reise masse da jeg traff mannen min Jon for sju og et halvt år siden, Han var profesjonell frikjører og alpinist på den tiden, og reiste jorda rundt for å jakte på snøen og kjøre konkurranser. Jeg var en skikkelig god supporter som reiste sammen med han, haha!

- Hvorfor havnet du i Monaco?

– Jon har bodd her i 15 år, så da vi hadde vært et par i fire år, kjente vi begge på at nå var tiden kommet for å flytte sammen. Jeg har alltid drømt å bo i et land med sol, strender og palmer. Jeg er veldig følsom overfor dårlig vær, og humøret mitt blir veldig påvirket av det. Det var med andre ord et ganske enkelt valg. Jeg pakket alle tingene mine og flyttet.

- Når er du lykkeligst?

– Når jeg er med familien min.

Janni og mannen sa ja til hverandre på en kritthvit strand i Marbella. 
Janni og mannen sa ja til hverandre på en kritthvit strand i Marbella.  Foto: Privat

- Fortell oss om ditt aller beste minne!

– Det er umulig, haha! Har så mange bra minner. Det som topper listen er da jeg fikk si ja til mannen min på en strand i Marbella. Å gifte seg var så mye større enn jeg trodde. Å få dele det med alle våre nærmeste var absolutt det heftigste og beste jeg har gjort.

- Hvem inspirerer deg?

– Mannen min, mamma, pappa og søsteren min. Familien min inspirerer meg til å være den jeg er og kjøre på med min egen greie.

På jakt etter den perfekte bølgen i Costa Rica. 
På jakt etter den perfekte bølgen i Costa Rica.  Foto: Privat

- Hva trener du?

– Alt! Jeg elsker å prøve ulike treningsformer. Akkurat nå er jeg helt inne i pilates-verdenen. Det finnes ikke mye som får kroppen å føle seg så bra som etter en pilates-økt. Selv å løfte vekter på treningsstudioet er noe jeg virkelig elsker.

- Hvordan ser drømmedagen ut?

– Da våkner jeg opp i et hus med alle vennene mine og familien min. Vi spiser en stor frokost i solen, før vi går ned til stranda og bader. Når vi har fått nok sol, spiser vi lunsj på en eller annen digg strandrestaurant og samler opp masse energi så vi kan dra ut og surfe sammen. Etter noen timer er vi slitne, så vi drar og tar en digg mojito for å forberede oss på kvelden. Vi fikser oss og gjør oss fine til en god middag på en herlig restaurant, helst med litt plukk-mat så alle kan dele. Etter middagen legger vi oss i en stor sofa og ser på en rå film som jeg sovner til. Wow, for en drømmedag. Den må jeg få til snart!

Cali-livet! 
Cali-livet!  Foto: Privat

- Hvem var forbildene dine som ungdom?

– Mammaen min har alltid vært et stort forbilde, men selvfølgelig hadde jeg noen plakater på veggene på jenterommet mitt. Spice Girls var en stor favoritt og Britney Spears. Jeg vet ikke om jeg skal si at de var forbilder, men jeg elsket å danse og musikken deres var skikkelig bra! Haha.

- Hva slags musikk hører du helst på?

– Det er veldig mye forskjellig. Jeg pleier å høre på «Top 50 list» på Spotify. Jeg er ikke superfan av hard rock og hip hop, men alt annet funker.

- Hva er den beste hverdagsmaten?

- Stekte grønnsaker med en bønnemiks, ovnsbakte søtpoteter, avokado og hummus. Jeg spiser det sikkert fire-fem ganger i uka og blir virkelig ALDRI lei!

- Hva er ditt beste tips til jenter som vil følge drømmen sin?

- Ha en plan og bare kjør på! Du vet aldri hvordan det kommer til å gå før du har prøvd. Skulle det ikke gå så bra, vet du i hvert fall at du har prøvd. Jeg tror at om det noe du vil nok og du tror på deg selv, kommer det tilå gå supert!

Det lille paradiset Santa Teresa i Costa Rica. 
Det lille paradiset Santa Teresa i Costa Rica.  Foto: Privat

- Det fineste med å se nye steder er...?

... all inspirasjonen du får og alle menneskene du møter! Jeg blir ganske påvirket av livsstilen i andre land jeg reiser til, som da vi var i Santa Teresa, der livsstilen er «»Pura Vida». Jeg ble helt hekta på den ideen og levde virkelig livet, pure life, der borte. Anbefales!

SNACK O' CLOCK: Chia-pudding med kanel, bananer, kokosnøtt og peanøttsmør.
SNACK O' CLOCK: Chia-pudding med kanel, bananer, kokosnøtt og peanøttsmør. Foto: Privat
Janni har det aller best når hun er omringet av familien, havet og har sola i fleisen. 
Janni har det aller best når hun er omringet av familien, havet og har sola i fleisen.  Foto: Privat
Janni og hennes <3 
Janni og hennes <3  Foto: Privat
Kulern i Costa Rica. 
Kulern i Costa Rica.  Foto: Privat
På en strand i Indonesia. 
På en strand i Indonesia.  Foto: Privat
Gatelangs i Monaco. 
Gatelangs i Monaco.  Foto: Privat
Belive in your #selfie! 
Belive in your #selfie!  Foto: Privat
Havfrue-moment! 
Havfrue-moment!  Foto: Privat
Klar for bootcamp-uke i Monaco. 
Klar for bootcamp-uke i Monaco.  Foto: Privat
Yuuuummm – tid for lunsj!
Yuuuummm – tid for lunsj! Foto: Privat

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!