JAKTER PÅ DEN RETTE: Jan Thomas skal finne seg kjæreste i et nytt program fra Discovery på nyåret. Her fra høstlanseringen til Discovery Networks i juni.
JAKTER PÅ DEN RETTE: Jan Thomas skal finne seg kjæreste i et nytt program fra Discovery på nyåret. Her fra høstlanseringen til Discovery Networks i juni. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix

Underholdning

Jan Thomas skal finne drømmemannen i nytt TV-konsept

Kjendisstylisten setter i gang jakten på en kjæreste på skjermen.

Publisert Oppdatert

Kjendisstylist og podcaststjerne Jan Thomas (52) skal finne seg kjæreste i et helt nytt TV-program som blir å se rett over nyttår, avsløres det i en pressemelding fra Discovery Networks mandag.

– Jeg tror først og fremst at dette kommer til å bli veldig spennende. Jeg er klar for å utfordre meg selv og vokse som menneske. Av natur er jeg meget nysgjerrig så jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker, sier hovedpersonen selv i pressemeldingen.

Programmet har fått navnet «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

Det siste året har han hatt stor suksess med podcasten han lager sammen med Einar Tørnquist, og duoen har også fått sitt eget program på Dplay.

I programmet skal 12 kandidater som kjemper om å kapre stylistens hjerte bo sammen på en ranch i Sør-Afrika. Ifølge pressemeldingen vil de bli sendt på ulike dater med Jan Thomas, som også skal få hjelp og råd fra noen av sine nærmeste venner. I hvert program må én av deltakerne forlate gården.

Jan Thomas har tidligere vært gift med Christopher Mørch Husby fra 2009 til 2015.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!