TINA HAGEN er 25 år og en av årets deltakere i realityprogrammet Paradise Hotel.
TINA HAGEN er 25 år og en av årets deltakere i realityprogrammet Paradise Hotel. Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

- Ja, jeg har operert meg

Paradise-Tina om hvorfor hun opererte inn silikon.

Publisert

(SIDE2): - Jeg følte jeg manglet en ting som jente.

Vil konkurrere i bikinifitness

Årets sesong av Paradise Hotel er godt i gang. Den første uka var det ti gutter og fem jenter som sjekket inn på hotellet, og flere av deltakerne har allerede måtte forlate hotellet. 

LES MER: - Førsteinntrykket av jentene var litt skuffende

FORNØYD MED SEG SELV: Tina sier hun ikke har noen problemer med å vise seg frem i bikini på TV.
FORNØYD MED SEG SELV: Tina sier hun ikke har noen problemer med å vise seg frem i bikini på TV. Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

Tina Hagen fra Geithus er en av årets «Paradise»-jenter og da Side2 traff 25-åringen i Mexico før innspilling kunne hun fortelle at mesteparten av fritiden går med til trening.

- Før jeg reiste ned til Paradise Hotel trente jeg for å stille i bikinifitness. Jeg har ikke så veldig mye muskler og sånn ennå, men jeg tror de andre deltakerne vil se at jeg er trent, sa Tina til Side2 før hun sjekket inn på hotellet i januar.

I portrettintervjuet som er gjort av TV3 forteller «Paradise»-deltakeren at det er særlig en kroppsdel hun er spesielt godt fornøyd med.

- Jeg tror den største fordelen min er rumpa mi, sier Tina og legger til at hun også gjerne kunne tenkt seg å stille opp som "gatebil-babe".

(Artikkelen fortsetter under videoklippet)

Screen9na04

- Angrer ikke

Til Side2 forteller 25-åringen at hun ikke har noen problemer med å vise seg frem i bikini på TV og at hun er komfortabel med sin kropp.

Men det var først i fjor at Paradise-Tina følte at hun var helt fornøyd med figuren.

- Jeg har operert meg. Jeg følte jeg manglet en ting som jente så i januar 2014 opererte jeg inn silikon i brystene, fortalte realitydeltakeren til Side2 tidligere i år. 

TINA HAGEN er en av årets Paradise-jenter.
TINA HAGEN er en av årets Paradise-jenter. Foto: Rune Bendiksen (TV 3)

- Jeg føler ikke at de er for store for meg og jeg er veldig førnøyd. Jeg synes de passer til kroppen min. Dette var en viktig ting for meg, jeg var nesten helt flat, forklarer Tina.

Den trente 25-åringen påpeker at hun hadde tenkt på en plastisk operasjon lenge og Tina angrer ikke i det hele tatt på silikon-valget.

- Vi er komfortable med ulike ting, men dette var noe som hadde plaget meg veldig lenge. Jeg visste vel ganske tidlig at dette var noe jeg kom til å gjøre, forteller hun.

- Jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg var veldig redd for at det skulle være smertefullt, men det var ikke så vondt. Det var veldig stramt og det var  jo ubehagelig, men jeg gikk nesten ikke på noe smertestillende, forklarer Paradise-Tina. 

Lik oss på Facebook
Likte du denne saken? Lik oss på Facebook og få flere saker fra Side2

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!