Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

- Ja, jeg har hatt sex på «Paradise Hotel»

«Paradise Hotel»-deltakere bekrefter at det også i år er noen som finner tonen bedre enn andre.

Publisert

(SIDE2): Det blir «Paradise»-sex i år også. 

- Gruer meg til å se det på TV

Mandag kveld er det sesongpremiere for årets første episode av «Paradise Hotel» og da er det selvfølgelig duket for premierefest. 

Her møtte Side2 flere av deltakerne fra årets sesong og allerede nå bekrefter flere deltakere at det ble sengekos og mer til. Men av hensyn til TV-seerne og for å ikke avsløre for mye om hva som kommer til å skje på «Paradise Hotel» kan vi ennå ikke røpe hvilke deltakere som hopper til køys. 

ÅRETS FØRSTE HOTELLGJESTER: 10 gutter og 5 jenter sjekker inn på hotellet den første uka.
ÅRETS FØRSTE HOTELLGJESTER: 10 gutter og 5 jenter sjekker inn på hotellet den første uka. Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

- Ja, jeg har hatt sex på «Paradise Hotel». Jeg må jo bare stå for det, men jeg gruer meg veldig til det kommer på TV, sier en av deltakerne til Side2.

- Nei, jeg gruer meg ikke til at det vises på TV, sier en annen «Paradise Hotel»- deltaker.

- Det var ikke noe mål å ha sex på TV, men du lever i en boble og tenker ikke på kameraene, fortsetter realitydeltakeren. 

- «Paradise» er ikke et sexhotell

«Paradise Hotel» har tidligere blitt kritisert for det mange mener er innhold av støtende karakter og omtales også av mange som «sexhotellet».

Med tanke på sengeaktiviteten ser det ikke ut som årets utgave av realityserien blir noe annerledes, men programleder Triana Iglesias har tidligere uttalt til Side2 at det blir feil å si at «Paradise Hotel» kun handler om sex.

PÅ PREMIEREFEST: Triana Iglesias med noen av årets deltakere.
PÅ PREMIEREFEST: Triana Iglesias med noen av årets deltakere. Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

- Paradise Hotel har fått et stempel som «sex-hotellet», men hvis du ser på programmet så er det ikke sex det handler om, det handler om relasjoner. Og det er mye humor, sa programlederen.

TRIANA IGLESIAS er programleder for «Paradise Hotel» og mandag kveld var hun klar for premierefest.
TRIANA IGLESIAS er programleder for «Paradise Hotel» og mandag kveld var hun klar for premierefest. Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

Triana Iglesias var selvfølgelig også til stede på kveldens premierefest og hun oppsummerer årets sesong med ett ord:

- Galskap! ler 32-åringen. 

Den vakre brunetten kunne også fortelle at hun har begynt å blogge og håper at dette vil være en plattform som kan brukes til å la fansen bli enda bedre kjent med henne. 

- Jeg blogger om alt mulig. For eksempel litt om hva jeg spiser og hva slags sminke jeg bruker, og selvfølgelig «Paradise Hotel» da det går på TV. Jeg får jo mange tilbakemeldinger på mail og Instagram fra folk som lurer på ting, og det er mange som lurer på det samme. Så det skal jeg prøve å svare på gjennom bloggen min, forteller hun.

LES HELE SAKEN HER: - Jeg har begynt å blogge!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!