ELEGANT UTVALG: Noen av det verste (beste) fra norsk Tinder.
ELEGANT UTVALG: Noen av det verste (beste) fra norsk Tinder. Foto: Skjermdump / @tindermareritt

Nettdating

Denne Instagram-kontoen samler Norges «verste» Tinder-meldinger

@Tindermareritt har selv vært på nettdatingmarkedet, og ville dele gullet med Norges befolkning. Her er noen av de mest hysteriske meldingstrådene vi har fanget opp så langt.

Publisert Oppdatert

Er du singel og på datingmarkedet, er det nokså stor sjanse for at du har tatt i bruk noen av de mange nettdatingtjenestene som finnes der ute: Tinder, Happn, Grinder, Match, Sukker - listen er lang.

Disse appene er åpne for alle, noe som selvfølgelig gjør at også de som har - hva skal vi si - mindre «talent» når det kommer til sjekking, får utfolde seg i sin fulle prakt.

En som har sett humoren i de mange «Netflix & chill»-meldingene som blir sendt frem og tilbake, er personen bak den ekstremt populære Instagram-kontoen @tindermareritt. På kontoen deles alt fra morsomme/tragiske chattråder og uheldige profilbilder til gode råd om sikkerhet når det kommer til nettdating for 152.000 følgere.

Vi tok derfor en liten prat med skaperen av Tindermareritt om hva som skjer i kulissene til landets største Instagram-profil for tindrere og andre interesserte!

Felles for det meste av innholdet er at det er mye (ufrivillig) artig, som kan føles som en trøstende fellesskap når man fortviler over alt det obskøne som finnes av henvendelser der ute. Bare ta en titt på dette:

- Sjokkerende hva folk er i stand til å skrive

Personen bak Instagram-kontoen ønsker å være anonym, men forklarer til Side2 at bakgrunnen for at kontoen ble startet opp er egne erfaringer:

- Jeg hadde Tinder selv, og mottok en haug av både rare, ekle og morsomme meldinger som jeg ville dele med resten av Norge. På denne tiden hadde den eneste Tinder-relaterte kontoen i Norge lagt opp, så da startet jeg opp min egen konto - Tindermareritt.

Tindermareritt forteller at det i starten var sjokkerende å se hva folk var i stand til å skrive og dele på Tinder.

- Men man blir dessverre «immun» mot mye av det når man eksponeres for det flere ganger om dagen, men det er én ting jeg aldri kommer til å bli immun mot: Forsøk på, eller begåelser av straffbare handlinger. For ikke altfor lenge siden fikk vi tilsendt et skjermdump av en eldre mann som vurderte å møte en jente under 16 år for å gjøre noe seksuelt - dette ble sendt rett til politiet.

- Det skal dog sies at vi kun får tilsendt det verste, og ikke beste fra Tinder. Det er helt sikkert mange hyggelige og oppegående personer på Tinder, så til alle der ute som satser på nettdating i håp om å finne kjærligheten - ikke gi opp!

De fleste av innleggene på kontoen er tilsendt av følgerne.

Vil også spre kunnskap

Personen bak kontoen forteller at det først kun var snakk om å dele tinderopplevelsene med resten av landet, men i takt med at kontoen har vokst seg større, har det dukket opp et ønske om å spre kunnskap ved siden av humoren.

For eksempel oppfordring til bruk av kondom, både for å unngå seksuelt overførbare infeksjoner og uønsket graviditet:

Kontoen forsøker også å spre kunnskap om nettvett og personlig sikkerhet.

- Det er dessverre altfor mange som har en uheldig tinderdate-opplevelse. Derfor tipser vi om hva slags forholdsregler man burde ta før man møter en ukjent person fra nett.

Følgerne av kontoen har selv fått bidra med tips til hvordan å bedre sikkerheten når man skal møte noen fra en nettdatingtjeneste i virkeligheten for første gang, noe som relaterte i en story med gode råd på kontoen.

Foto: Skjermdump / @tindermareritt

- Hva tror du populariteten deres kommer av?

- Det kan være flere grunner til det. Jeg tror kanskje det er fordi vi er mer enn bare en humorside; vi bruker vår plattform til å gi råd, spre informasjon og dele morsomme og fæle skjermdumper fra Tinder. Dette gjør at vi skiller oss ut fra andre humorsider på Instagram som kun deler morsomme innlegg.

Hold samtalen kort

Personen bak @Tindermareritt har sett mange hundre samtaler og har derfor et par gode råd til hva h*n faktisk tror fungerer dersom du er på utkikk etter kjærligheten.

- Humor og ordspill slår alltid godt an. Jeg tror også at det er viktig å sende en melding som er tilpasset navnet, eller innholdet på profilen til vedkommende - det gjør at man føler seg litt spesiell, og ikke som en av hundre matcher.

- Et annet tips er å holde samtalene litt korte slik at man har mer å prate om når man møtes! Ikke bruk flere uker på å chatte med en person på nett, for å så møte vedkommende og finne ut at det er null kjemi der.

- Så fort du har fått svar på de viktigste spørsmålene, for eksempel hva personen er ute etter, så er det kanskje lurt å møtes. Da har dere mye mer å prate om på daten, og det blir litt som en blinddate - mystisk og spennende.

Kontostyreren forteller at de får tilsendt solskinnshistorier om hvordan noen av følgerne deres møtte den rette på Tinder. Enkelte av dem skal, eller har allerede, giftet seg med sin Tinder-match. Med andre ord - det er håp der ute hvis du er singel og ønsker å finne kjærligheten.

Avslutningsvis, her er 14 av de mest minneverdige innleggene fra @Tindermareritt:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!