HISTORIEN BAK: I intervjuserien «Movies That Made Me» med BBC Radio1 avslører Keira Knightley årsaken til at hun brukte en gigantisk denim-sixpence i «Love Actually».
HISTORIEN BAK: I intervjuserien «Movies That Made Me» med BBC Radio1 avslører Keira Knightley årsaken til at hun brukte en gigantisk denim-sixpence i «Love Actually». Foto: Universal Pictures

Underholdning

Historien bak den ikoniske «Love Actually»-sixpencen til Keira Knightley

Skuespilleren letter på sløret om hvorfor hun brukte lue på filmsettet akkurat den dagen.

Publisert Oppdatert

Ho, ho, ho 🎅 Planlegger du å se «Love Actually» før jul, kan vi avsløre at filmen tydeligvis også inneholder noen skjønnhetshacks som det går an å ta med seg inn i partysesongen!

Det er i intervjuserien «Movies That Made Me» med BBC Radio 1 at skuespiller Keira Knightley (33) avslører historien bak den meget velkjente sixpencen hun hadde på seg i den etter hvert ikoniske julefilmen fra 2003.

I intervjuet får Keira spørsmål om hun angrer på noe i forbindelse med «Love Actually», rent motemessig, og intervjueren stiller direkte spørsmål om den noe snodige denimlua, som i ettertid har blitt et av de mest kjente plaggene fra filmen.

Det er da skuespilleren avslører at hun hadde på seg sixpence for å dekke til en stor kvise hun hadde fått i pannen.

- Dét er problemet med å være 17 og være med i filmer. Den var gigantisk. Vi hadde ikke noe valg, så vi måtte finne et hodeplagg for å dekke den til. Det var ikke noe lyssetting, ikke noe sminke som kom til å kunne skjule den, forteller en lattermild Keira til intervjueren.

Se intervjuet under:

- Det er moro, hvordan man husker når man ble ekstremt flau. Jeg husker at jeg kom inn på morgenen og tenkte «Wow, jeg har et hode - oppå hodet mitt! Hva skal vi gjøre? Det er ingenting vi kan gjøre med det!» Men det er det, for du kan alltids ta på deg en lue.

For de som ikke husker, så er den en del av antrekket Keira Knightleys karakter Juliet har på seg idet hun finner ut at ektemannens bestevenn har filmet henne i smug under bryllupet deres.

Vi vet åssen det føles, Keira:((( Vel, det er godt å vite at vi alltids kan slenge på oss en lue dersom gigakvisa skulle dukke opp akkurat når det er klart for julebord!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!