Så stor er formuen til Khloe Kardashian

Og her får den yngste Kardashian-søsteren inntektene sine fra!

Publisert Oppdatert

Khloe Kardashian (33) er best kjent som de fleste som realitystjerne, jeansdesigner og forfatter. Hun har i en årrekke vært å se på skjermen gjennom den suksessfulle TV-serien om den berømte familien hun er en del av. Og sånt blir det penger av.

Ifølge Time hadde hun en formue på rundt 40 millioner dollar i 2017, eller nesten 340 millioner norske kroner. Forbes anslo den årlige inntekten hennes til å være rundt 15 millioner dollar i 2016. Det tilsvarer 127 millioner norske kroner.

Khloe Kardashian ligger riktignok et stykke bak sine søstre Kim Kardashian (37) og Kylie Jenner (20) når det kommer til inntekter, men formuen hennes kan likevel måle seg med lillesøsteren sin.

Tjener godt på TV, klær og sponsede innlegg

Mesteparten av inntektene hennes kommer gjennom rollen hun har i realityserien Keeping Up With The Kardashians, hvor hun også er produsent. Serien har fulgt Kardashian/Jenner-klanen siden 2007.

Ved siden av TV-jobber, tjener Khloe penger på blant annet sponsede innlegg i sine kanaler på sosiale medier, ved å være trekkplaster på ulike arrangementer, og sist, men ikke minst klesmerket sitt - Good American Jeans.

Good American Jeans ble lansert i 2016, og er et jeansmerke som tilbyr et vidt spekter av størrelser. Den siste tiden har også produktlinjen blitt utvidet til å omfatte andre klær enn bare jeans.

Den suksesfulle TV-serien som omhandler Kardashian-/Jenner-klanen har ledet til at Khloe har fått være med i flere spinoff-serier - blant annet Kourtney and Khloe Take Miami og Khloe & Lamar, skriver Celebrity Net Worth. Hun har også vært programleder for Kocktails with Khloe og Revenge Body with Khloe Kardashian.

Khloe Kardashian har tidligere vært gift med NBA-spilleren Lamar Odom. De tok ut skilsmisse i desember 2016. I etterkant ble Khloe Kardashian sammen med NBA-spilleren Tristan Thompson (27). De ble foreldre til datteren True Thompson i april 2018.

Utroskapsskandale rett før termin

Rett før Khloe Kardashian hadde termin denne våren, ble Thompson beskyldt for utroskap med flere kvinner.

NYBAKTE FORELDRE: Tristan Thompson og Khloe Kardashian ble foreldre til True Thompson i april 2018.
NYBAKTE FORELDRE: Tristan Thompson og Khloe Kardashian ble foreldre til True Thompson i april 2018. Foto: Jerritt Clark / Contributor/Getty Images

Det hele startet med at Daily Mail publiserte bilder og en video 10. april 2018, som skal ha vist Cleveland Cavaliers-spilleren mens han kysset og var intim med Instagram-modellen Lani Blair i på et utested New York. Senere samme natt skal de ha forlatt utestedet sammen.

Senere samme dag publiserte TMZ overvåkningsbilder som viser Tristan mens han kysser og er fysisk med to uidentifiserte kvinner på en hookah lounge i Washington D.C. i oktober 2017.

Les også: Khloe Kardashians familie har tilgitt Tristan Thompson

Khloe Kardashian forble i Cleveland etter at utroskapsryktene blusset opp. Ifølge Us Weekly angrer Tristan på handlingene sine, og har håpet at kjæresten velger å bli hos ham til tross for skandalen.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!