Hva hendte med gjengen fra «Steg for steg»?

Hvor ble det av J. T. og den uintelligente fetter Cody?

Publisert

(SIDE2): Undertegnede kan gjerne innrømme det. Lenge var «Steg for steg» en såkalt «guilty pleasure», noe som sannsynligvis skyldtes en barnlig crush på Patrick «Bobby» Duffy fra «Dallas».

Men komiserien «Steg for Steg» (du vet den som åpner med berg - og dalbane-sekvensen) holdt det gående faktisk i hele 7 år og 160 episoder.

Den handlet om Frank (Patrick Duffy), som til sine barns store forskrekkelse slo seg sammen med Carol  (Suzanne Somers). Frank og Carols barn som kjente hverandre fra skolen, var definitivt ikke fra samme gjeng - og ønsket heller ikke å være det.

I tillegg kom den ofte treffsikre i replikken, men ikke fullt så intelligente  fetter Cody (Sasha Mitchell).

De måtte alle lære seg å leve sammen under samme tak.  I 1998 var det slutt, men serien har blitt sendt i reprise uttallige ganger siden.

Så hvor ble de av alle sammen? Faktisk kan det virke som om «Steg for steg» nærmest er rammet av en forbannelse for veldig få av de involverte har fortsatt en skuespillerkarriere siden.

De fleste har også unngått sosiale medier i ettertid. «Steg for steg» - moro mens det varte altså.

J.T Lambert (Brandon Call)

Brandon Call (38) har ikke vært noen suksesshistorie siden «Steg for steg». Skuespilleren, som allerede hadde en sesong bak seg som sønnen til David Hasselhoff i «Baywatch» da han fikk rollen, ble etter hvert kjent for sine eskapader også utenfor TV-skjermen.

Helt i slutten av serien var han involvert i en trafikkulykke som førte til at han ble skutt i begge armene. Han ble helt bra igjen, og returnerte til seriens siste sesong. Men Brandon Call har etter «Steg for steg» forlatt Hollywood. Det sies at han har overtatt moren og farens bensinstasjon.

Det finnes ingen nye bilder av Brandon Call.

Cody Lambert (Sasha Mitchell)

Sasha Mitchell var ingen barnestjerne da han tok rollen som Cody i «Steg for steg». I 1990-årene spilte han i flere store TV-serier, men hans siste rolle er fra 2005 da han gjestet «NYPD Blue».

Mitchell har etter den tid trukket seg tilbake fra skuespilleriet, men han er kampsportekspert.  Det siste vi hørte fra ham var at han skilte seg fra sin andre kone i år.

Foto: Bulls

Frank Lambert (Patrick Duffy)

Patrick Duffy var pater familias i «Steg for steg» og spilte alenepappa som ofte lot tingene flyte litt mer enn det hans  nye kjæreste Carol likte.

I det siste har Duffy vært hovedperson i den gjenopplivede serien av «Dallas». Han har også hatt flere gjesteroller i TV-serier frem til «Dallas»-gjenforeningen.

Foto: Pascal Le Segretain (Getty Images)

Carol Lambert (Suzanne Somers)

Suzanne Somers var moren som holdt hele storfamilien sammen i «Steg for steg». Hun hadde en blomstrende karriere innen skuespill, men valgte selv å trekke seg tilbake etter serien. Istedenfor har hun satset på coaching, selvhjelpsbøker og bøker om helse og vekt.

Foto: Mpnc (Bulls)

Dana Foster (Staci Keanan)

Staci eller Stacy Keanan er i dag 36 år og er fremdeles skuespiller. Men karrieren har ikke akkurat tatt av etter at hun ble ferdig med serien. I 2010 spilte hun i tre filmer. Siden det har det vært stille.

Foto: Nina Prommer (Bulls)

Al Lambert (Christine Lakin)

Christine Lakin gjorde mye ut av tomboy-rollen som Franks eldste datter i serien. Hun er faktisk også en av de få barna som fremdeles er en arbeidende skuespiller. Lakin, som i dag er 36 år gammel, har spilt i flere filmer og TV-serier, hvorav «Melissa & Joey» er den mest kjente.

Hun har også spilt flere teateroller i Los Angeles.

Foto: Bulls

Karen Foster (Angela Watson)

Angela spilte Carols nest eldste datter, en jente som var mer opptatt av å ta seg ut enn å spille på sitt intellekt. Privat var det nettopp det siste Angela gjorde. Hun satt i styret for Screen Actors Guild, det mektige amerikanske skuespillerforbundet i mange år.

Organisasjonsarbeid passer tydeligvis Watson godt. Hun startet i 2010 Child Actors Supporting Themselves (CAST), som hun fremdeles i en alder av 39 år er aktiv i.

Årsaken var at hun etter «Steg for steg» oppdaget at foreldrene hennes hadde sløst bort omtrent alle pengene hun hadde tjent.

Foto: Matthew Simmons (Getty Images)

Mark Foster (Christopher Castile)

Christopher Castile spilte den svært så intelligente broren i Foster-familien og sønn av Carol. 35-åringen tok valget i 1998 å forlate skuespilleryrket. I dag er professor i samfunnsvitenskap ved Biola University i California og lever et rolig familieliv.

CHRISTOPHER CASTILE ble professor.
CHRISTOPHER CASTILE ble professor. Foto: Privat/Twitter

Brendan Lambert (Josh Byrne)

Josh Byrne spilte den yngste sønnen til Patrick Duffy helt opp til siste sesong da han plutselig bare forsvant uten forklaring ut av serien. Byrne er ikke skuespiller i dag.

Rick Halle (Jason Marsden)

Rick var egentlig en birolle i serien, men J.Ts beste venn og etter hvert overraskende nok, Danas kjæreste. Det er faktisk Jason Marsden, som foruten Christine Lakin har gjort mest på skuespillerfronten siden. Blant annet har han spilt i flere TV-serier og er en kjent stemme-skuespiller i Hollywood.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.