Foto: (Getty Images)

Hva er det med disse jentene?

De sexy søstrene Kardashian ble født inn i kjendisverdenen - og har elsket det siden.

Publisert

(SIDE2): Familien Kardashian er et realityfenomen i USA, og de tre mørkhårede skjønnhetene har latt seg til kjenne også her hjemme. Uten at serien har gått på norsk TV har oppmerksomheten blomstret. Skandalene, nakenbildene, mennene og alt drama i kjølvannet av dem snakker for seg selv.

Kim (29), Kourtney (31), Khloe (25), og lillebror Robert jr. (23) ble født inn i en verden av berømtheter i Calabasas utenfor Santa Monica i Los Angeles. Som barn av Robert Kardashian, best kjent som O. J. Simpsons advokat, og stedøtre til OL-gullvinner i tikamp, Bruce Jenner (60), gift med deres mor Kris Jenner (54) har de fire vokst opp med kjendiser fra dag én.

Kris skilte seg fra Robert i 1990, året etter møtte hun Bruce og de to giftet seg etter kort tid. Robert Kardashian døde av kreft i 2003.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Sexy
Kim er kåret til den mest sexy kvinnen i verden - menn elsker de formfulle kurvene hennes, det sensuelle blikket og det lange mørke håret hennes. Ifølge Askmen.com scorer hun hele 92 prosent på sexy-skalaen.

Hun har Jennifer Lopez som sitt moteikon og inspirasjonskilde. Det er det liten tvil om når man ser bilder av skjønnheten.

- Jennifer har aldri vært redd for å vise kurvene sine, og har inspirert meg til å gjøre det samme, har Kim uttalt. Realitystjernens store puppene føler hun riktignok ikke bare en fordel.

- Å ha store pupper er ikke alltid enkelt, jeg kan ikke leve uten en fantastisk BH. Jeg trenger mye støtte! har hun sagt.

Kims veldreide kropp har riktignok ført til mye oppmerksomhet. Hun har kastet klærne for både Playboy, har en årlig pin-up kalender og for noen år siden dukket også en rykende het sexvideo av henne og kjæreste opp på internett som gjorde sitt til at interessen for henne eksploderte. Kim har vært gift, men er i dag singel.

Les også:Playboys mest sexy kjendiser

29-åringen er den mest populære av søstrene - hun har over 3,6 millioner som følger henne på Twitter, mens søstrene har litt over millionen hver. Kim Kardashian.com er en av verdens mest populære kjendis-fansider - og det takket være realityserien som drar over 3,7 millioner seere på det meste. Mest penger tjener hun også, nærmere bestemt det dobbelte av søstrene sine på grunn av lukrative reklamejobber, boklanseringer, festopptredner og parfymelansering.

Les også:God sunn jul fra Kim Kardashian

Khloe er kanskje lillesøsteren - men hun er den høyeste og den mest veldreide av de tre søstrene. Hun har ofte blitt kritisert for vekten sin og slet lenge med spiseforstyrrelser. Men da hun overvant dem, slo hun tilbake mot alle som hadde kritisert vekten hennes, og kastet klærne for PETA (dyrevernsorganisasjon mot pels). Uretusjert. Hennes stormende forelskelse med Lamar Odom førte også til overskrifter. De møttes, falt pladask og én måned senere var de gift.

Kourtney er eldstesøsteren. Hun fikk sønnen Mason Dash med av-og-på kjæresten Scott Disick i desember i fjor. Hun var den første av søstrene som ble med i en realityserie - «Filthy Rich: Cattle Drive». Hun og moren driver barneklærbutikken Smooch.

Fenomen på TV
I realityseriene «Keeping Up with the Kardashians» fra 2007 og spin-off serien «Kourtney and Khloe Take Miami», har søstrene tatt grep om USA og suksessen ved å gjøre praktisk talt ingenting er et faktum. Kim åpnet klesbutikk sammen med søstrene i California, og Kim hevder hun står helt på egne ben økonomisk.

- Jeg åpnet butikken selv. Selv Paris og Nicole, de er helt uavhengig de også, har Kim uttalt om sin jobbmoral. Hun viser dermed til andre kjente kvinner - såkalte er «celebutanter», en miks av debutant og kjendis, det vil si unge kvinner med mye penger og status.

Berømte nettopp for å være berømte.

Stor familie
Kim, Khloe og Kourtney fikk en stor familie da moren giftet seg på nytt med Bruce Jenner. I deres utvidede familie finnes stebrødrene Burton Jenner (31), Brandon Jenner (28) og Brody Jenner (26), reality-stjerne kjent fra «The Hills», stesøsteren Casey Jenner (29), og halvsøstrene Kendall (14) og Kylie Jenner (11).

Moren Kris er anklaget for å utnytte både navnet og barna sine. Selv fnyser hun av anklagene fra folk som mener hun tjener penger på å være en «nobody». Industrien rundt familien er enorm, og Kris styrer forretningsdelen av Kardashian-imperiet med en streng, men kjærlig hånd. Matriarken er høyt elsket av sin familie, og det er nettopp det nære forholdet mellom moren og døtrene som har fått æren for seriens enorme popularitet.

Selv om moren roter innimellom, og blant annet ga sønnen Robert viagra ved en feiltagelse, har USA trykket familien til sitt realitybryst.

Kontroversen til tross, samholdet, den åpenbare nærheten og den sterke familietilknytningen i den moderne familien med mine, dine og våre barn appellerer til et kvinnelig publikum hevder amerikanske medier.

Jepp, Kardashian-jentene har kommet for å bli.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!