«HUSTLERS»: Cardi B, Jennifer Lopez. Julia Stiles, Lili Reinhart, Lizzo og flere andre store stjerner medvirker i den nye filmen «Hustlers».
«HUSTLERS»: Cardi B, Jennifer Lopez. Julia Stiles, Lili Reinhart, Lizzo og flere andre store stjerner medvirker i den nye filmen «Hustlers». Foto: STX Entertainment

Film

Stjernedryss i ny film: Se J.Lo, Cardi B, Lizzo og Julia Stiles svindle rike menn på Manhattan

Den endelige traileren til kommende «Hustlers» er her.

Publisert Oppdatert

Det er litt av et stjernelag som blir å se på kino (i USA) den kommende uken i filmen «Hustlers»: Jennifer Lopez. Cardi B, Lizzo, Julia Stiles, Constance Wu og Lili Reinhart med flere, befinner seg på rollelisten.

Historien er basert på ekte hendelser og tar utgangspunkt i den virale artikkelen «The Hustlers at Scores» fra2015, skrevet av Jessica Pressler for New York Magazine, og som av forfatteren selv beskrives som en slags moderne «Robin Hood»-historie.

I filmen følger vi en gjeng tidligere strippere som slår seg sammen for å svindle rike Wall Street-fyrer/eks-strippekunder for millioner og gi til, vel - seg selv.

Denne uken ble den siste traileren sluppet, og den er 🔥🔥🔥 (se via YouTube under):

Selv delte J. Lo en sneak peek på den første scenen hun gjør sammen med gigastjerne (og vinner av Grammy for beste rapalbum i 2018) Cardi B på Instagam denne uken:

Filmen har amerikansk premiere 13. september, men har av mystiske årsaker ikke fått norsk premieredato. Håper ikke vi må vente et år eller halvannet på at streamingtjenestene skal få fingrene i den:/

Oppdatering: SF Norge, som har distribusjon på filmen i Norge, sier torsdag i en kommentar til Side2 at det ikke er tatt noen avgjørelse ennå på om «Hustlers» skal vises på norske kinoer.

Se flere bilder fra filmen under:

Foto: STX Entertainment
Foto: STX Entertainment
Foto: STX Entertainment
Foto: STX Entertainment
Foto: STX Entertainment