VISES I NORGE: Jennifer Lopez under innspillingen av «Hustlers» i New York.
VISES I NORGE: Jennifer Lopez under innspillingen av «Hustlers» i New York. Foto: James Devaney / Contributor / Getty Images

Underholdning

«Hustlers» har fått norsk premieredato

Forteller historien om en gjeng eks-strippere som bestemmer seg for å svindle rikinger på Manhattan.

Publisert Oppdatert

Nå har det endelig kommet en dato du kan holde av om du ikke kan vente på å få med deg «Hustlers» med Jennifer Lopez, Cardi B, Constance Wu, Lili Reinhart, Lizzo og Julia Stiles i rollene.

Filmen har gått på kino i USA noen uker allerede, men den har nylig fått norsk premieredato. Datoen du bør merke deg er 25. oktober 2019.

SVINDLER RIKINIGER: Lili Reinhart (f.v.), Jennifer Lopez, Keke Palmer og Constance Wu spretter sjampisen i «Hustlers».
SVINDLER RIKINIGER: Lili Reinhart (f.v.), Jennifer Lopez, Keke Palmer og Constance Wu spretter sjampisen i «Hustlers». Foto: STX Entertainment

Basert på ekte hendelser

Historien er basert på ekte hendelser fra artikkelen «The Hustlers at Scores» fra 2015, skrevet av Jessica Pressler for New York Magazine. Av forfatteren selv beskrives artikkelen som en slags moderne «Robin Hood»-historie.

I filmen følger vi en gjeng strippere som slår seg sammen for å svindle rike Wall Street-fyrer/eks-strippekunder for millioner og gi til, vel - seg selv.

Kort om filmen, for de som ikke vet. Året er 2007 og Destiny, spilt av Constance Wu, har innsett at livet som stripper ikke er så glamorøst. Hun forlater bransjen når hun blir gravid, og returnerer først mange år senere. Så møter hun igjen kollegaen Ramona, spilt av Jennifer Lopez, som tar henne under vingene sine og lærer henne hvordan hun skal svindle de steinrike strippekundene sine for store pengesummer.

«Hustlers» er regissert av Lorene Scafaria, og Jessica Pressler har bidratt som manusforfatter i tillegg til regissøren selv.

Lærer å svindle

Flere kritikere (The Guardian, Rotten Tomatoes) mener at J. Lo gjør en av sine/sin beste rolle noensinne. i «Hustlers». Vice har beskrevet den som «den mest ikoniske filmen i 2019».

Lopez er for tiden mer aktuell enn noensinne. Fredag ble det kjent at hun skal opptre sammen med Shakira under Super Bowls pauseshow 20. februar 2020. Oppdraget regnes som en stor ære for artister, blant annet fordi Super Bowl er det mest sette programmet på TV i USA.

Filmen har i skrivende stund en score på 88 % av anmelderne på Rotten Tomatoes og 6,6 på IMDB. The Guardians anmelder har gitt filmen fire av fem stjerner.

Foto: STX Entertainment
Foto: STX Entertainment
Foto: STX Entertainment