- Hun går jo rundt puppeløs!

«Paradise»-Martine blir frustrert av den nye deltakeren.

Publisert

(SIDE2): Puppeløs? Eller var det toppløs hun mente?

Den nye deltakeren byr på seg selv

Spillet er i gang for fullt inne på «Paradise Hotel». I forrige uke måtte fem av de ti guttene sjekke ut og det betyr at det nå er fem par inne på hotellet - fem jenter og fem gutter.

Allerede i kveld kommer det inn en ny deltaker og denne uka er det jentene som må kjempe om gutta.

NY GJEST: Elin kommer inn på Paradise Hotel i kveld.
NY GJEST: Elin kommer inn på Paradise Hotel i kveld. Foto: (TV3)

LES MER: - Jeg sjarmerer gutta ved å være naken

Inn kommer nemlig brunetten Elin (21) som kan fortelle at hun elsker oppmerksomhet. Hennes taktikk er å sjarmere gutta ved å være naken. Og i kveldens episode viser 21-åringen at hun har ingen problemer med å by på seg selv, noe som fører til at flere av de andre «Paradise»-jentene blir bekymret for hvordan hotelloppholdet vil bli i tiden fremover. 

Martine (21) er en av dem som blir en smule oppgitt: 

- Hun går rundt der puppeløs! Og han faller jo for det, selvfølgelig, sier realitydeltakeren, som forøvrig tidligere har uttalt at hennes taktikk inne på «Paradise Hotel» er å være seg selv 110 prosent (selvfølgelig).

Les mer: Det mangler ikke på selvtillit hos årets Paradise-deltakere

Og det er her vi i Side2 må trekke på smilebåndet. Elin er slettes ikke puppeløs, noe hun beviser ved å kaste bikinitoppen i kveldens episode. 

Bli bedre kjent med den nye Paradise-deltakeren her: 

Screen9na04

Gullkorn fra Paradise-munn

Det er ikke akkurat ukjent at «Paradise»-deltakerne titt og ofte kommer med gullkorn og utsagn som vekker oppsikt, eller at ordene stokker seg for realitygjengen. 

«PUPPELØS» er ordet Martine bruker for å beskrive hvordan Elin oppfører seg på hotellet. Men nye deltakeren beviste at hun slettes ikke var «puppeløs»...
«PUPPELØS» er ordet Martine bruker for å beskrive hvordan Elin oppfører seg på hotellet. Men nye deltakeren beviste at hun slettes ikke var «puppeløs»... Foto: (Skjermdump TV3)

For eksempel fikk Iselin Michelsen gjennomgå for flere av sine uttalelser i 2012, noe som også førte til at hun vant prisen for «Årest beste TV-øyeblikk» under Gullruten for sin hummer- og rekehistorie.

I fjor fikk «Paradise»-deltakerne Heidi Alexandra og Aurora TV-seerne til å google «Illuminati» og Aurora fikk også frem latteren hos mange da hun skulle åpne en kokosnøtt.

Når det gjelder årets sesong har blant annet Kevin Kvamvold (20) fått enorm oppmerksomhet etter å ha sagt at han har en egen evne til å se hvilke jenter som har kjønnssykdommer, mens Tina Hagen (25) mener hennes største fordel inne på «Paradise Hotel» er rumpa si. 

«Paradise Hotel» ser du på TV 3 klokken 22:30. 

Se videoklipp med Tina her: 

Screen9na04

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!