Foto: Kathrine Carlsen

Horoskop

Hva har juni i vente for deg?

Finn ut hva stjernene sier om ditt stjernetegn denne måneden!

Publisert

Væren

21. mars - 20. april

Foto: Kathrine Carlsen


Har du planer om å gjøre endringer som har med forhold å gjøre er dette en fin tid for å sette hjulene i gang. Målet bør være å skape et tryggere og mer passende miljø for forholdet. Hvis det oppstår uenigheter med partner, er det smart å ta diskusjonen på stående fot og være åpen for gode forslag.

Tyren

21. april - 21. mai

Foto: Kathrine Carlsen


Dype, indre forandringer er på gang, det er snakk om en transformasjon som gjør at du føler et sterkt behov for noe nytt, selv om du enda ikke vet hva det er som presser seg fram. Det krever mot, men husk at livet vil bli mye mer spennende hvis du tar sjansen på å utforske det ukjente, selv om du ikke føler at du har full kontroll.

Tvillingene

22. mai - 21. juni

Foto: Kathrine Carlsen


Det er naturlig at du tenker mye på jobb, karriere og livsretning for tiden. Dersom du leter etter ny jobb eller en alternativ og bedre livsstil, kan du bli forvirret av alle mulighetene som dukker opp. Stol på din evne til å sile ut det som ikke er aktuelt, og konsentrer deg om noen få alternativer som er realistiske å forfølge.

Krepsen

22. juni - 23. juli

Foto: Kathrine Carlsen

Noen kan lene seg tungt på deg, og i tråd med din empatiske natur kan du gå i fellen og forplikte deg til noe som vil tappe deg for energi med tiden. Pass på at en god mulighet ikke går deg hus forbi, fordi du er for passiv eller nølende. Vokt ordene dine, men ikke unnlat å si hva du virkelig mener. Du kan nemlig ikke stole på at andre ordner opp.

Løven

24. juli - 23. august

Foto: Kathrine Carlsen

Du vil møte en eller flere personer som kan bli til stor nytte på veien mot målene dine. Selv om det kan være fristende å si ja på stående fot, bør du ta deg tid til å tenke nøye gjennom eventuelle tilbud og muligheter som dukker opp. Tiden er ikke inne for å handle enda, frøene som sås nå må spire og vokse seg sterkere først.

Jomfruen

24. august - 23. september

Foto: Kathrine Carlsen

Periodens tema er fornyelse, forbedring, reparasjon og justering. Du kan oppleve en indre konflikt mellom plikt og ansvarsfølelse og trangen til å svitsje til noe som utnytter dine mentale og praktiske evner bedre. Tenk gjennom om det finnes muligheter der du er i dag, hvis ikke er det på tide å se seg om etter nye beitemarker.

Vekten

24. september - 23. oktober

Foto: Kathrine Carlsen

Let etter nye interesser som kan tilfredsstille dine emosjonelle behov. Utforsk nye måter å tenke og leve på, slik at du blir mer komfortabel med fremmede tanker og ideer. Er det på tide å lære noe nytt? Sette seg på skolebenken igjen? Eller legge ut på en reise med det mål for øye å finne svaret på et presserende spørsmål?

Skorpionen

24. oktober - 22. november

Foto: Kathrine Carlsen

Se opp for gåtefulle individer som kan lede deg ut på dypt vann. Sterke følelser trigges og gjør det vanskelig å bevare likevekten. Du kan kjempe med negative følelser, som eietrang, sjalusi eller til og med hat, mot noen som du mener har sveket deg. Fokuser på å gi slipp på kontrollen og gi andre mer plass, på den måten vinner du andres respekt.

Skytten

23. november - 21. desember

Trekk deg tilbake til basen for å reflektere og tenke gjennom hva som er neste steg på veien mot målet. Du er opptatt av å bygge opp et bedre og mer velstående livsgrunnlag, og i den sammenheng kan det dukke opp tvil om den veien du er på er den rette for deg. Innta en filosofisk holdning og ha tillit til at alt vil ordne seg til det beste.

Steinbukken

22. desember - 20. januar

Foto: Kathrine Carlsen


Din tilnærming til livet er for tiden preget av en søken etter trygghet og sikkerhet. Hindringer og forsinkelser som oppstår utenfor din kontroll tester tålmodigheten din, og resulterer i at du må justere og tilpasse målene dine. Dette er en tid for å gjøre grunnarbeidet og fokusere på det som er realiserbart. Belønningen vil komme etter hvert.

Vannmannen

21. januar - 19. februar

Foto: Kathrine Carlsen


Kommunikasjonsproblemer innad i forholdet kan oppstå som et resultat av uventede hendelser som truer kjærligheten. Det kan være en kjæreste som snur opp ned på planene dine, eller det kan dukke opp skader og mangler på bolig som krever umiddelbar utbedring. Venus står heldigvis på din side og sørger for at pengene strekker til.

Fiskene

20. februar - 20. mars

Foto: Kathrine Carlsen

Du kan bli både desillusjonert og deprimert når det viser seg at noe eller noen du har hatt stor tro på ikke er perfekt likevel. Det kan dreie seg om en leder eller en annen autoritetsperson som faller gjennom eller svikter deg, slik du ser det. Det som skjer er faktisk en gylden mulighet for deg til å stole mer på deg selv og bli mindre avhengig av andre.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!