Illustrasjon: 
DigtialStorm / Getty Images
Illustrasjon: DigtialStorm / Getty Images

Horoskop

Hva har stjernene i vente for deg i juli?

Dette sier horoskopet om ditt stjernetegn denne måneden.

Publisert Oppdatert

Horoskop gjelder for perioden 5. juli til 8. august 2019.

Væren

21. mars-20. april

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Formørkelsene i juli retter søkelyset mot hjem, familie og karriere. Bomiljø blir et viktig tema; har du et hjem og et nærmiljø som gir næring til gode følelser som tilhørighet og fellesskap? Hvis svaret er nei, er det tid for å sette i verk tiltak som bedrer livskvaliteten for hele familien.

Praktiske faktorer som avstand til jobb, mulighet for å balansere jobb og familieliv, stillingsprosent og den slags bør opp til vurdering, og dersom du konkluderer med at noe er i ubalanse er det på tide å ta initiativ som bidrar til økt ro og harmoni.

Tyren

21. april-21. mai

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Du vil gjennomgå en bevissthetsøkning som fører til at du åpner sinnet ditt for muligheter og ideer du tidligere ville ansett som luftslott eller umulig å realisere. Det føles som å se verden i vidvinkel for første gang, og plutselig innser du hvordan gamle trossystemer og forestillinger har begrenset deg.

Benytt anledningen til å tøye eller teste intellektet ditt, gå utenfor komfortsonen og bestem deg for å lære noe nytt, reise eller oppsøke opplevelser og settinger som åpner øynene dine for den vidunderlige magien som fins i verden.

Tvillingene

22. mai-21. juni

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Investering i framtiden er et nøkkeltema for perioden. Du får en mulighet til å investere i noe trygt og solid, enten det dreier seg om et følelsesmessig eller økonomisk gunstig prosjekt.

Hvis du opplever en ustabil periode på det materielle planet, er det lurt å kjenne etter hva som betyr mest for deg og konsentrere deg om å stabilisere og sikre det du vil bevare for framtiden.Hvis du har mulighet til det, vil det lønne seg å betale ned på gjeld og rydde opp i andre økonomiske anliggender, som forsikringer, skatt og fordeling av fellesutgifter.

Krepsen

22. juni-23. juli

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Et tema fra sommeren 2018 vil dukke opp igjen. Merk deg nøye hva som skjer i dagene rundt bursdagen din; du vil få viktige tegn på hva livet vil bringe med seg de neste årene, av nye begynnelser, personlig vekst, nye muligheter og overraskende vendinger.

Fokuser på dine personlige behov og ønsker, det er DU som er i søkelyset nå. Sats på å forfølge det som får lidenskapen til å bruse i deg, og ikke nøl med å ta det første steget. Initiativ vil definitivt føre til resultater, og visjoner kan bli til virkelighet dersom du går inn for dem uten forbehold.

Løven

24. juli-23. august

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Bagasje fra fortiden dukker opp og krever å bli tatt på alvor og bearbeidet slik at du kan akseptere det som skjedde og gå videre. Jobb med deg selv, gi slipp på det som har vært, ikke la fortiden bestemme hvem og hva du er nå.

Det vil føre til en mye mer konstruktiv tilnærmingsmåte til livet, du vil føle deg mer positiv og optimistisk og i stand til å ta tak i ting du ikke har hatt energi til å gjennomføre tidligere. Rutiner og livsstil er viktige tema; struktur og stabilitet i hverdagen er et must dersom du skal kunne utnytte kapasiteten din.

Jomfruen

24. august-23. september

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Det sosiale nettverket ditt vil utvides, enten det er en ny venn eller kollega som kommer inn i livet ditt og skaper endringer, eller du oppdager en gruppe, forening eller organisasjon som driver med ting du virkelig brenner for. De store tingene i livet blir plutselig viktigere, du ser nødvendigheten av å gå ut av din personlige sfære for å bli en del av noe større og mer slagkraftig.

Nye målsettinger og strategier vil funke utrolig bra, siden du har et nettverk i ryggen som støtter og fremmer dine geniale tanker og ideer. Tenk stort!

Vekten

24. september-23. oktober

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Livsretning og karriere er under evaluering. Bruk både hode og hjerte og kjenn etter om den veien du går er i tråd med den du er nå. Fokuser på målene dine, sett deg nye mål, se etter nye muligheter som kan hjelpe deg med å nå målene dine. En eldre person, eller noen med makt og innflytelse, kan bli til stor hjelp dersom du trekker i de rette trådene.

Det blir lagt merke til at du er ansvarsfull og ambisiøs, og du vil få ekstra oppmerksomhet på grunn av det du har oppnådd. Forholdet til familie, spesielt dine foreldre, vil gå inn i en ny fase.

Skorpionen

24. oktober-22. november

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Du lokkes ut av din velkjente og trygge verden og får mulighet til å sprenge en eller flere personlige grenser. Du blir flinkere til å se ting i et større perspektiv og åpner deg opp for ny kunnskap og nye opplevelser som viser at du er i ferd med å gå inn i en ny evolusjonær fase som vil føre til en betydelig bevissthetsøkning.

En ny vei åpner seg, enten det dreier seg om studier, skriving, undervisning eller reisevirksomhet. Det er på tide at du deler dine erfaringer og ekspertise med et større publikum; hvordan det skal skje, er opp til deg.

Skytten

23. november-21. desember

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Intimitet og dype følelser er aktuelle tema for tiden som kommer. Det skjer noe som gjør det lettere for deg å komme i kontakt med følelsene dine og åpne deg opp for andre mennesker. Det fremmer sterke og tette bånd, enten det er nye personer som kommer inn i livet ditt, eller du fornyer og forsterker et eksisterende forhold.

Det blir en intens periode da du får kjenne på både gode og vanskelige følelser, det positive med det er at du får sjansen til reflektere mer over livet og hvordan du kan leve det på en måte som fremmer empati og forståelse.

Steinbukken

22. desember-20. januar

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Formørkelsene i juli treffer området for nære forhold i horoskopet ditt. Energien kan arte seg på mange forskjellige måter, men målet er uansett det samme; bedre balanse og mer harmoni i dine viktigste relasjoner. Det som er viktig er å begynne med seg selv, se seg selv i speilet og lytte til tilbakemeldinger fra omverdenen, og så bestemme seg for å gjøre noe med det som ikke er så bra.

Steinbukken kan være nokså sta og tilbakeholden; tren på å bli mer spontan og umiddelbar overfor dine nærmeste, og du vil se positive resultater i tiden som kommer.

Vannmannen

21. januar - 19. februar

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Arbeidsmetoder og rutiner kommer under lupen når formørkelsene setter søkelyset på det som trengs å forandres. Nye prosjekter, nye omgivelser og nye kolleger og samarbeidspartnere åpner nye dører som kan føre til langvarige og stabile omstendigheter i livet ditt.

Du er svært sensitiv både fysisk og psykisk nå, så helse og livsstil kan vise seg å bli viktige tema som må tas på alvor. Faste og stivnede rutiner er noe av det verste du kan utsette deg for, så tenk nøye gjennom hva du kan endre på som vil skape mer dynamikk og spenning i livet ditt.

Fiskene

20. februar - 20. mars

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Kjærlighet er periodens tema for deg, kjære Fisk. Det kan dreie seg om et nytt forhold, et svangerskap eller en ny hobby som får lidenskapen til å bruse og kreativiteten til å nå nye høyder. Du føler deg mer kjærlig og åpen, dermed tiltrekker du deg mer kjærlighet og andre gode ting.

Hvis du er singel kan du føle deg tiltrukket av en spennende og mystisk person som plutselig kommer inn i livet ditt. Er du allerede i et forhold kan perioden oppleves som om dere er nyforelskede.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!