Foto: AP / Peter Komka / NTB scanpix

Astrologi

Horoskop for perioden 13. september - 24. oktober 2019

Sjekk hva stjernene har i vente for den denne høsten!

Publisert Oppdatert

Væren

21. mars-20. april

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Dette er en lovende periode for alt som har med nære forhold, partnerskap og samarbeid å gjøre. Du kan møte en person som blir viktig for deg, enten det er en ny kjæreste eller en samarbeidspartner (eller begge). Dette er en person som ikke er redd for å forplikte seg, og som er sjarmerende og hyggelig i sosiale settinger.

Tenk gjennom dine egne holdninger til nærhet, og hvordan du best kan balansere ditt sterke behov for uavhengighet med det som kreves for å skape et godt forhold.

Tyren

21. april-21. mai

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Du er i en fase av livet der du ønsker frihet til å være den du er, og er mer villig enn før til å utforske ukonvensjonelle livsstiler og levemåter. Situasjoner oppstår plutselig og uventet og krever at du tar raske avgjørelser, og det passer ikke særlig godt med din energi, siden du fungerer best når du kan bruke tid på å gjennomføre endringer.

Hvis det dukker opp vanskelige følelser er det beste du kan gjøre å trekke deg tilbake og bestemme deg for å bearbeide dem, i stedet for å flykte fra dem. Å hjelpe andre vil bidra til at du føler deg bedre.

Tvillingene

22. mai-21. juni

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Nå trives du best i kjente og kjære omgivelser, sammen med mennesker du er trygg på. Du har en tendens til å la følelsene ta over for fornuften, og trenger lengre tid til å tenke gjennom ting og ta avgjørelser enn vanlig. Luft tanker og ideer med dem du bor sammen med, eller med andre som kjenner deg godt.

For noen kan det føles riktig å finne et nytt sted å bo, i så fall bør det være et sted som er egnet til å etablere en ny base som er mye finere enn den gamle, og som passer bedre til dine behov. Å jobbe hjemmefra kan også være aktuelt.

Krepsen

22. juni-23. juli

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Fullmånen i midten av september utfordrer deg til å sette tydeligere grenser og definere klarere hvilke arbeidsoppgaver som er ditt ansvar. Ta en prat med sjefen din for å unngå misforståelser som bunner i urealistiske forventninger. Du er opptatt av å ta et skritt videre i riktig retning, og bør derfor forsikre deg om at du har de rette folkene rundt deg, nemlig de som støtter deg og hjelper deg med å beholde fokus.

Hvis du begynner å føle at målene dine ikke lenger er relevante, er det på tide å gi slipp på dem og legge nye langsiktige planer.

Løven

24. juli-23. august

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Endringer i din livssituasjon gjør at du føler deg litt rastløs for tiden. Det kan være ting som er uavklart enda, og som blir avgjørende for hvor veien går videre. Uansett vil det som skjer nå føre til mer frihet og uavhengighet for deg, og har du tanker om å skifte beite når det gjelder jobb og karriere så er dette en fin tid for å forberede seg på det som vil komme.

Grip eventuelle sjanser som byr seg med begge hender. Utvid horisontene til å inkludere utlandet og andre kulturer, her finnes de største mulighetene nå.

Jomfruen

24. august-23. september

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Fullmånen i Fiskene signaliserer en periode med økt sensitivitet og medfølelse. Det andre sier går mer inn på deg enn vanlig, så det kan hende du blir litt opprørt når du må kjenne på følelser som har ligget i dvale en god stund. Samtidig er du i stand til å tune deg inn på andres følelser og virkelig kjenne hva du selv og andre har behov for i et nært forhold.

Har du for eksempel noen i livet ditt du skulle ha tilgitt kan det hende at sjansen byr seg nå, siden du er mer forståelsesfull og tolerant overfor andres feil og mangler enn vanlig.

Vekten

24. september-23. oktober

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Nymånen i ditt tegn i slutten av september innleder en periode som er spesielt positiv for deg. Energien din er på et høyere nivå enn vanlig, bruk den til å treffe nye mennesker og vise deg fram sosialt og profesjonelt. Du kan ta initiativet til å endre stilen din, imaget ditt, eller tilpasse oppførsel og holdninger på en måte som gjør at andre tydelig merker at det har skjedd noe med deg.

Sørg for å gi deg selv en makeover som gjør at du framstår som den beste versjonen av deg selv, samtidig som det fører til økt selvtillit og utholdenhet.

Skorpionen

24. oktober-22. november

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Det er spesielt to områder av livet ditt som er i søkelyset denne perioden. Det ene er jobb og studier, det andre er nære relasjoner. Arbeidsmiljø og forholdet til kolleger er viktigere enn vanlig, og i kraft av den du er kan du godt ta initiativ til endringer som gjør hverdagen hyggeligere og mer effektiv.

Hvis du føler at du jobber på feil plass er det ingenting i veien for å begynne å se seg om etter noe annet, så lenge du ikke er for impulsiv men tar deg tid til å tenke over hvilke behov du har som ikke blir tilfredsstilt i din nåværende jobbsituasjon.

Skytten

23. november-21. desember

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Du trenger masse mental stimulans nå, og er fokusert på retning og mål som kan hjelpe deg videre i livet. Du vil trives best i en setting der du kan bruke hjernen og utveksle tanker og ideer fritt og uhemmet. Bit deg spesielt merke i hvor du befinner deg i slutten av september, og hvis du er i omgivelser som tiltaler deg sammen med mennesker du føler deg likeverdig med, så er det en indikasjon på hva og hvem som kommer til å være en del av livet ditt framover.

Legg konkrete planer for hvordan du kan skape mer orden og struktur i livet ditt.

Steinbukken

22. desember-20. januar

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Jobber du med noe som har med estetikk, kunst eller skjønnhet å gjøre, er dette en svært positiv periode da du kan bygge opp et snytt solid og stabilt fundament.

Du kan bygge opp et godt forhold til en person som er eldre enn deg, som har en høy stilling og sterk autoritet. Denne personen kan hjelpe deg med å konkretisere mål og planer, og vise deg hvordan du kan bruke evnene dine på best mulig måte. Det kan være snakk om en lærer eller mentor som har god peiling på markedsføring og businessrelaterte tema.

Vannmannen

21. januar-19. februar

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Nærmiljøet er i fokus, og det kan hende du får mer å gjøre med et av dine søsken eller en nabo som bringer med seg noe nytt til nabolaget. Kommunikasjon flyter lettere enn på lenge, så hvis du har noe å markedsføre eller synliggjøre på andre måter er tiden inne.

Gi uttrykk for dine tanker og følelser. Det kan bli nødvendig å ta spontane avgjørelser og gjøre om på avtaler, noe som krever et klart hode og evne til å se hva som er viktigst her og nå. La det som ikke haster vente til en annen gang. Husk å slappe av innimellom slagene!

Fiskene

20. februar-20. mars

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Fullmånen i ditt tegn i midten av september føles bra og naturlig for deg, siden resten av verden blir i stand til å tune seg inn på din frekvens et par uker. Alt du ikke trenger i livet ditt lenger kan avsluttes nå. Fokuser på deg selv og hvordan du kan blande dine egne behov med andres på en harmonisk måte.

Hvis du trenger mer oppmerksomhet så be om det på en rolig og positiv måte. Følelsene dine er intense nå, og enkelte Fisker kan bli fristet til å inngå et forhold som ikke er bare positivt, selv om det kan virke perfekt til å begynne med.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!