STJERNEKLART: Her er ditt horoskop for oktober, november og desember 2019!
STJERNEKLART: Her er ditt horoskop for oktober, november og desember 2019! Foto: oxygen / Getty Images

Astrologi

Horoskop 25. oktober - 31. desember 2019

Sjekk hva stjernene har i vente for deg i årets siste uker!

Publisert

Væren

21. mars-20. april

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Du går nå inn i en periode som varer i cirka ett år, som bringer med seg spennende muligheter for å ta et stort steg videre i karrieren. Den tunge ansvarsbyrden du har gått og båret på de siste årene vil bli lettere å bære som et resultat av økt frihet og handlekraft.

Har du bygd opp et solid fundament og brukt tid på å finne ut av hva du egentlig vil drive med, vil du få lønn for strevet i form av økt inntekt og anseelse etter hvert. Det blir også lettere å sette nye langtidsmål som er større og dristigere enn det du trodde var mulig.

Tyren

21. april-21. mai

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Etter en periode preget av tvil og usikkerhet går du nå inn i en fase av livet der det blir lettere å skape vekst og utvikling i livet ditt. Det som kan bli mest utfordrende framover er å velge blant flere muligheter som dukker opp. Det er viktig at du går inn i deg selv og virkelig kjenner etter hva som inspirerer deg og hva du tror på.

Du vil få mye ut av å lære noe nytt, eller bestemme deg for å lære bort noe du kan godt. Har du planer om å skrive, er tiden inne for å ta drømmen på alvor og sette seg ned foran pc-skjermen.

Tvillingene

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Du vil sannsynligvis føle behov for å transformere deler av livet ditt eller din personlighet. Det er ikke sikkert det er behov for en total overhaling, kanskje holder det med litt renovering her og der. Tiltak som fører til økt egenmestring og kontroll på følelsene vil ha en helbredende effekt, og gi deg det pushet du trenger for å gå videre med planene dine. Ikke vær redd for å vise at du kan være sårbar og trengende; du trenger intense og nære opplevelser for å trigge de følelsene som skal bearbeides og forvandles til styrke og selvinnsikt.

Krepsen

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Det vil dukke opp nye personer som vil få en positiv innvirkning på din livssituasjon. Du kan også bestemme deg for å forplikte deg ytterligere i et eksisterende forhold. Det er både rett og viktig å tenke partnerskap nå, du vil nå mye lenger med planene dine dersom du finner en person som er bra for deg og det du ønsker å oppnå. En venn eller kollega kan vise seg å bli en super partner, enten det er i kjærlighet eller business. Har du vært i et begrensende og utfordrende forhold de siste årene, blir det lettere å trekke seg ut av det på en fin måte.

Løven

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Det kan dukke opp noen uforutsette oppgaver fremover, men det som er positivt er at du liker å jobbe mye og er mer produktiv og effektiv enn på lenge. Du vet eksakt hva som skal gjøres, i hvilken rekkefølge og hvordan du skal få jobben gjort. Spesielt hvis du har ting som ikke funker hjemme, er tiden inne til å ta tak i problemene. Det inkluderer endringer i livsstil som på sikt vil føre til bedre helse. Nye jobbmuligheter kan dukke opp, eller du kan flytte inn i mer egnede lokaler som bidrar til økt trivsel på arbeidsplassen.

Jomfruen

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

En periode preget av mye jobb og begrenset tid til sosiale aktiviteter er i ferd med å nærme seg slutten, og du får igjen mulighet til å prioritere ting som gir deg glede og livslyst. Du føler et sterkt behov for å uttrykke deg på en eller annen måte, og å la verden se hvem du er og hva du er god for.

Er du singel, vil du sannsynligvis møte flere personer med kjærestepotensial, og med en av dem kan forholdet utvikle seg til å bli varig og stabilt. Hvis du ønsker deg barn, er det stor sjanse for å bli gravid i løpet av året som kommer.

Vekten

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Hus, hjem og familie er det store temaet for tiden. Målet er å skape forbedring, enten det innebærer flytting, oppussing, kjøp av fritidsbolig eller andre tiltak som vil øke livskvaliteten til familien. Økt behov for plass kan medføre flytting eller utvidelse av boligen.

Fokus på omsorg og trygghet vil bidra til økt fellesskapsfølelse og tilhørighet i familien. Du kan også oppleve at nettverket av støttespillere utvides til å inkludere nye personer som er villige til å hjelpe og støtte deg slik at du får mer frihet og tid til å ivareta egne behov.

Skorpionen

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Kommunikasjon og bevegelse er sentrale temaer i livet ditt nå. Du blir mer åpen overfor andre, og det fører til dype, givende samtaler der du får luftet dine tanker og ideer og tatt avgjørelser som bidrar til økt fleksibilitet og mobilitet. Å reise eller flytte på seg kan bli et aktuelt tema, og nå blir det lettere å få med seg omgivelsene på planene dine.

Du kan være svært så overbevisende når det er noe du virkelig vil, og nå kan du overtale fjellet til å flytte på seg dersom du velger dine ord og med omhu og allierer deg med positive individer.

Skytten

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

En periode fylt av begrensninger og tilbakeslag, spesielt på det økonomiske området, nærmer seg slutten, og du kan se fram til et år med økt livskvalitet og fokus på det gode liv. Egenverdet ditt øker i takt med at du får gehør for dine forslag og initiativ, og det gjør det mulig å foreta endringer basert på dine kjerneverdier.

Det vil dukke opp en eller flere muligheter til å fylle på kontoen, så lenge du holder deg til det du kan og ikke takker ja til tilbud som krever mer enn de gir tilbake. Balanse og måtehold er nøkkelen til suksess.

Steinbukken

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Fokuset dreier seg mot din person, mot hva du står for, og hvordan du fremstår overfor omverdenen. Du kan gjøre store framskritt på det materielle planet i tiden som kommer, dersom du er i stand til å endre deg i takt med ytre omstendigheter.

Legg nye store planer, men vær forberedt på å være mer åpen og by mer på deg selv enn du er vant til å gjøre; det inntrykket andre får av deg vil være avgjørende for resultatet. Selvtilliten vil øke i takt med det du oppnår, og det blir lettere å se alle de gode tingene livet kan by på.

Vannmannen

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Du har vært i ryddemodus en god stund, både på det indre og ytre plan. Nå kan du ta tak i gamle vaner eller uvaner og gi slipp på dem en gang for alle. Kvitt deg med ting og tang, det vil bidra til at du klarer å eliminere noe av den følelsesmessige bagasjen du har båret rundt på opp gjennom årene. Du er beskyttet på det åndelige planet nå, og trenger ikke å være redd for å ta tak i egne issues. Hvis du føler at du har behov for det, er det en fin tid for å starte i terapi, så lenge du velger en metode som ikke er for firkantet og tradisjonell.

Fiskene

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Gamle miljøer og bekjente kan forsvinne ut av livet ditt, uten at det skaper nevneverdige bekymringer for deg. De blir erstattet av nye venner eller kolleger du virkelig føler deg på bølgelengde med. Nye muligheter kan åpne seg som et resultat av dine nye bekjentskaper, enten det er det økonomiske eller det humanitære som driver deg.

Gi slipp på drømmer det ikke har blitt noe av, og gjør andre til virkelighet. Å jobbe som frivillig, for en sak eller organisasjon du opplever som troverdig og viktig, vil for eksempel gi nytt innhold til og mening med livet.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!