SKAL VÆRE PÅ PAUSE: Travis Scott og Kylie Jenner skal ifølge flere store medier ha valgt å sette forholdet på pause. Her er de avbildet på Met-gallaen tidligere i år.
SKAL VÆRE PÅ PAUSE: Travis Scott og Kylie Jenner skal ifølge flere store medier ha valgt å sette forholdet på pause. Her er de avbildet på Met-gallaen tidligere i år. Foto: Neilson Barnard / Staff / Getty Images

«Keeping Up With The Kardashians»

Hevder de vet årsaken til pausen mellom Kylie Jenner og Travis Scott

Magasin påstår at ulike prioriteringer skal være grunnen.

Publisert Oppdatert

Ryktebørsen i Hollywood har mildt sagt går varm etter at flere store, amerikanske medier meldte at Kylie Jenner (22) og Travis Scott (28) skal ha tatt en pause fra hverandre.

Sminkemilliardæren/realitystjernen og suksessrapperen har de siste to årene vært et av verdens mest profilerte kjendispar. Sammen er de foreldre til datteren Stormi Webster (1).

Nå har de angivelig satt forholdet på pause på grunn av trøbbel i paradis. Ingen av dem har så langt kommentert påstandene.

- De tar tid fra hverandre, men de er ikke ferdig, skal en kilde nær Jenner ha sagt til det store kjendismagasinet People.

PRIORITERER DATTEREN: Travis Scott og Kylie Jenner skal ha datteren Stormi som førsteprioritet, selv om de nå tar en pause i forholdet. Her er de avbildet etter Met-gallaen i mai 2019.
PRIORITERER DATTEREN: Travis Scott og Kylie Jenner skal ha datteren Stormi som førsteprioritet, selv om de nå tar en pause i forholdet. Her er de avbildet etter Met-gallaen i mai 2019. Foto: Splash News / NTB scanpix

Hevder de vet grunnen

Nå hevder samme magasin at de vet grunnen til at paret har valgt å sette forholdet på vent.

Det skal hovedsaklig dreie seg om ulike prioriteringer.

- Kylie er helt og holdent opptatt av familielivet og ønsker seg høyt en baby nummer to, sier en ikke navngitt kilde til magasinets nettsted.

Scott skal på den andre siden være opptatt av å ta vare på sin blomstrende artistkarriere, og det er disse motsetningene som skal være kilden til problemene i forholdet deres.

- Hun har fortsatt tillitsproblemer overfor Travis. Han har ikke forpliktet seg til henne på den måten hun trenger, sier kilden og legger til at rapperen ikke skal være klar for å gi realitystjernen det hun vil ha.

Les også: «Verdens mest kjente pornofilm» er grunnen til at The Kardashians er kjente

Skal ha møtt på eksen

Etter alt oppstyret skal Kylie ha hatt behov for en utblåsning i form av en tur på byen for å få tankene over på noe annet. Torsdag melder E! Online at Kylie Jenner reiste ut med venninnene. Der skal hun ha møtt på eksen Tyga (29). Kylie og Tyga var sammen fra 2014 til 2017.

- Han var sammen med noen av deres felles venner på Sunset Marquis (luksushotell i West Hollywood, red. anm.) og inviterte Kylie og venninnene hennes til å henge med dem, siden de allerede var ute, sier en kilde til nettstedet.

E! Entertainment er til opplysning også selskapet som lager familiens realityserie, «Keeping Up With The Kardashians».

DEN GANG DA: Eksparet Tyga og Kylie Jenner avbildet i 2015 på en motevisning. De to gikk hvert til sitt i 2017, etter å ha vært sammen i tre år.
DEN GANG DA: Eksparet Tyga og Kylie Jenner avbildet i 2015 på en motevisning. De to gikk hvert til sitt i 2017, etter å ha vært sammen i tre år. Foto: Craig Barritt / Stringer / Getty Images

Skrøt av hverandre i Playboy

For ikke lenge siden stilte Travis Scott og Kylie Jenner opp i en større reportasje i Playboy, hvor de blant annet snakket om hvordan det var å posere for magasinet, forholdet sitt og hvordan det å bli foreldre påvirket sexlivet deres.

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Travis «intervjuet» Kylie i magasinet, og stilte henne spørsmål om hvorfor hun tror forholdet deres har fungert.

- Vi tenker likt og har like mål og lidenskaper i livet. I tillegg til det faktum at vi har god kjemi, har vi mye moro sammen. Du er min beste venn. Gjennom alle opp- og nedturene ethvert forhold har, utvikler vi oss sammen gjennom dem og blir bare sterkere, sa Kylie til kjæresten.

SIST SETT SAMMEN: Travis Scott og Kylie Jenner var sist å se sammen under premieren på «Look Mom, I Can Fly» i slutten av august
SIST SETT SAMMEN: Travis Scott og Kylie Jenner var sist å se sammen under premieren på «Look Mom, I Can Fly» i slutten av august Foto: Shutterstock editorial / Scanpix

Paret har ikke vært å se offentlig sammen siden premieren på Travis Scotts Netflix-dokumentar «Look Mom, I Can Fly» i slutten av august. Tidligere samme måned var de på en ekstravagant båttur i Middelhavet for å feire Kylie Jenners 22-årsdag.

I mars dukket det opp påstander om at Jenner skulle ha anklaget barnefaren for utroskap. Realitystjernen skal ha funnet såkalt «bevis» for dette på rapperens telefon. Scott avlyste konserten han etter planen skulle holdt samme dag i Buffalo i Texas med sykdom som oppgitt grunn.

Rapperen adresserte utroskapsryktene til en viss grad da han opptrådte i Madison Square Garden uken etter og uttalte:

- Husk å sette familien din først.

I samme opptreden omtalte han også kjæresten som «wifey» før han forlot scenen.