ÅRETS JULEKORT: Kate og William med sine tre barn, Lous, Charlotte og George, på årets julekort fra Kensington Palace.
ÅRETS JULEKORT: Kate og William med sine tre barn, Lous, Charlotte og George, på årets julekort fra Kensington Palace. Foto: Matt Porteous/rex/shutterstock/NTB scanpix

Kongelige

Denne detaljen på hertugparets julekortbilder er noe alle med søsken kan kjenne seg igjen i

Det britiske kongehuset slår et slag for gjenbruk.

Publisert

De årlige julekortbildene fra Kensington Palace er her, og prins William og hertuginne Kate har stilt opp med alle de tre barna sine på et godt, gammeldags familiebilde som nok gjør de som digger kongelige blant oss varme om hjertet.

«Hertugen og hertuginnen av Cambridge er glade for å kunne dele et nytt bilde av familien sin. Fotografiet, tatt av Matt Porteus, viser hertugen og hertuginnen sammen med de tre barna sine i Ammer Hall. Dette fotografiet er blitt brukt på Deres Kongelige Høyheters julekort i år.» skriver Kensington Palace til bildet på Instagram.

Les også: Her får prins William kjeft av dronningen

Det er imidlertid ikke bare fordi det er et koselig familiebilde at det får oppmerksomhet.

Flere medier, som Cosmopolitan og Bustle, har imidlertid pekt ut en detalj ved bildet som vi tipper de som har fulgt ekstra godt med har fått med seg allerede.

Nemlig at prinsesse Charlotte (3) har på seg storebror Georges (5) gamle strikkejakke. Ifølge People er jakken fra det spanske merket Fina Ejerique.

For alle som har søsken, er det et relativt kjent konsept, dette med å arve klær av hverandre. Og da er det litt ekstra fint å se at også de kongelige satser på gjenbruk av klær.

Jakken er den samme prins George hadde på seg under feiringen av dronning Elizabeths 90-årsdag, som forøvrig var en annen hyggelig familiestund hvor jubilanten var omringet av sine yngste barnebarn og oldebarn.

Det er imidlertid ikke første gang prinsesse Charlotte er å se på bilder iført den mørkeblå jakken.

Hertuginne Kate fotograferte tidligere i år sin eneste datter i anledning prinsessens treårsdag, sammen med den da nyfødte prins Louis (7 mnd.). Disse bildene ble også delt offentlig av Kensington Palace.

På seg hadde hun akkurat samme jakke, mens hun holder lillebroren i armene sine.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!