VENTER BARN: Prins Harry og Meghan Markle blir foreldre i april 2019.
VENTER BARN: Prins Harry og Meghan Markle blir foreldre i april 2019. Foto: Karwai Tang / Contributor / Getty Images

Kongelige

Hertuginne Meghan skal ha avslørt detaljer rundt graviditeten til folkemengden

Flere kongehusreportere melder at hertuginnen nå har åpnet opp om terminen sin under sitt første offisielle besøk i 2019.

Publisert Oppdatert

Hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) er i lykkelige omstendigheter og venter sitt første barn sammen i løpet av våren 2019.

Da paret nylig gjorde sin første offentlige opptreden i 2019, skal hertuginne Meghan ha delt detaljer rundt svangerskapet med de oppmøte under arrangementet.

Prinseparet besøkte da Birkenhead i Merseyside for å oppleve lokalsamfunnet i helgen, og hertuginnen tok seg godt tid til å snakke med folket.

Ifølge flere kongehusreportere som blant annet Cosmopolitan referer til, skal hertuginnen ha fortalt omkring hvor langt hun er på vei til flere av de oppmøtte.

PRATET MED DE OPPMØTTE: Hertuginne Meghan tok seg god tid til å prate med de oppmøtte under det kongelige besøket i Birkenhead i helgen som gikk.
PRATET MED DE OPPMØTTE: Hertuginne Meghan tok seg god tid til å prate med de oppmøtte under det kongelige besøket i Birkenhead i helgen som gikk. Foto: Karwai Tang / Contributor / Getty Images

Hertuginnen skal ha fortalt at hun er seks måneder på vei, og at hun og prins Harry skal bli foreldre i løpet av april:

Hun skal heller ikke være kjent med kjønnet på sitt kommende barn.

Det ble klart at hertuginne Meghan og prins Harry skal bli foreldre i oktober i fjor.

Kensington Palace har tidligere kun kommet med en offisiell uttalelse om at hertuginnen har termin i løpet av våren 2019. Det vil si at vi nå har fått et langt klarere bilde av når vi kan forvente oss et nytt tilskudd til den britiske kongefamilien - dersom opplysningene stemmer. Fortsettelsen blir spennende!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!