SKAPTE KAOS: Hertuginne Meghan skapte kaos i New York. Her på vei ut av den 
franske restauranten Cafe Boulud på Upper East Side.
SKAPTE KAOS: Hertuginne Meghan skapte kaos i New York. Her på vei ut av den franske restauranten Cafe Boulud på Upper East Side. Foto: Splash News / NTB scanpix

Kongelige

Meghan på hemmelig USA-tur: Feiret av venninnene

Hertuginne Meghan skapte fullstendig kaos på sin lynvisitt i New York. Livvaktene hadde sitt svare strev med å beskytte prins Harrys gravide kone.

Publisert Oppdatert

Gravide hertuginne Meghan (37) er svært populær i Storbritannia. Men populariteten i hennes nye hjemland kan likevel ikke sammenlignes med den hun har i USA.

Amerikanerne elsker at en av deres egne har blitt medlem av den britiske kongefamilien, og gikk fra konseptene da den tidligere «Suits»-stjernen overraskende dukket opp på Manhattan i forrige uke.

Publikum og fotografer nærmest sloss om å komme nærmest mulig Meghan, og fire livvakter hadde et svare strev med å beskytte hertuginnen.

Les også: Bli bedre kjent med britenes favoritt: Meghan Markle fra A-Å

Fikk babyshower av venninnene

Meghan, som venter sitt første barn med prins Harry i slutten av april måned, var invitert til New York av gode venner som ville arrangerte «babyshower» for henne.

«Babyshower» er en amerikansk tradisjon som også er blitt veldig populær i Norge, og som går ut på at den blivende mors nærmeste venner feirer henne med selskap og gaver.

Det var Meghans stylist og nære venn Jessica Mulroney som hadde tatt initiativet til feiringen som foregikk på hotellet The Mark på Upper East Side.

GODE VENNER: Meghan og «Suits»-kollega Abigail Spencer har et nært forhold. De spiste lunsj sammen på The Surrey Hotel.
GODE VENNER: Meghan og «Suits»-kollega Abigail Spencer har et nært forhold. De spiste lunsj sammen på The Surrey Hotel. Foto: David Mcglynn / Splash News / NTB scanpix

Svarte ikke på spørsmål

Ifølge amerikanske medier var tennisstjernen Serena Williams, designeren Misha Nonoo, collegevenninnen Lindsay Roth samt Sarah Rafferty og Abigail Spencer, som begge spilte mot Meghan i «Suits», med.

Hertuginne Meghan rakk også å spise middag med Serena Williams på Ralph Laurens restaurant The Polo Bar på Fifth Avenue. Også der ble fullt kaos. Men Meghan bare smilte, og svarte ikke på spørsmålet om hun venter en gutt eller jente.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!