<b>VIL SKJERME SEG:</b> Hertuginne Meghan og prins Harry velger å trekke seg tilbake fra rampelyset i seks uker for å få familietid med lille Archie. 
VIL SKJERME SEG: Hertuginne Meghan og prins Harry velger å trekke seg tilbake fra rampelyset i seks uker for å få familietid med lille Archie.  Foto: NTB SCANPIX

Meghan og Harry trekker seg tilbake med lille Archie

Tar seks ukers pause

Fra midten av november og ut året tar prins Harry og hertuginne Meghan en pause fra sine rojale plikter, og tar med lille Archie til USA.

Publisert
<b>BESKYTTENDE:</b> Prins Harry er redd for at pressen skal «jakte» på Meghan på samme måte som de fulgte etter hans mor Diana.  
BESKYTTENDE: Prins Harry er redd for at pressen skal «jakte» på Meghan på samme måte som de fulgte etter hans mor Diana.   Foto: NTB SCANPIX

Da prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) nylig var på rundreise i Afrika, viste de frem sin lille sønn Archie, som snart er et halvt år gammel.

Om noen uker får vi trolig ikke se noe mer til den lille familien i 2019.

Fra midten av november skal nemlig hertugparet av Sussex trekke seg tilbake fra alle rojale plikter i rundt seks uker.

Det skriver både CNN og Daily Mail. Begge avisene skal ha en kilde tett på paret og det kongelige hoffet.

– Hertugen og hertuginnen har fullt program frem til midten av november. Etter det vil de ta fri for å få litt etterlengtet familietid sammen, forteller kilden til Daily Mail.

Ifølge avisen skal ekteparet feire jul med dronning Elizabeth og deler av kongefamilien, men i november skal de ønske å ta med Archie til Los Angeles, der Meghan vokste opp.

Her mener avisen at den lille familien skal feire Thanksgiving med Meghans mamma Doria Ragland (63), som fortsatt bor i Los Angeles.

Britiske medier spekulerer i om Meghans pappa Thomas Markle (75), som er bosatt i Mexico, også skal få muligheten til å møte barnebarnet sitt for aller første gang.

Det har vært en tøff tid for Harry og Meghan etter at de giftet seg og fikk barn. Spesielt Meghan har blitt fotfulgt av britiske medier, som har publisert mange kritiske artikler om henne.

Nå har paret valgt å saksøke de britiske avisene The Sun, Daily Mirror og Mail on Sunday for å ha lekket deler av Meghans private brev til faren samt for å ha hacket seg inn på Harrys telefon.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!