FØR OG NÅ: Den sporty frisyren til venstre har blitt hertuginne Meghans varemerke i tiden etter bryllupet. Nå er håret i en ball byttet ut med en elegant og rett frisyre som vi ser til høyre.
FØR OG NÅ: Den sporty frisyren til venstre har blitt hertuginne Meghans varemerke i tiden etter bryllupet. Nå er håret i en ball byttet ut med en elegant og rett frisyre som vi ser til høyre. Foto: Max Mumby/Indigo/Karwai Tang/Contributor/Getty Images

Kongelige

Hertuginne Meghans nye frisyre får sosiale medier til å koke: Gravidryktene vil ingen ende ta

Ny frisyre og endret klesstil. Nå venter «alle» på at prins Harry og Meghan skal offentliggjøre at de venter sitt første barn sammen.

Publisert Oppdatert

Helt siden de giftet seg i mai har ryktene svirret om at prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) snart vil kunngjøre at de venter sitt første barn sammen.

Mange forventer at paret vil offentliggjøre en graviditet i løpet av året, og de siste ukene har ryktene virkelig fått fart på seg etter at Meghan dukket opp med en helt ny frisyre.

Som regel har Meghan håret gjenkjennelig oppsatt i en sporty ball, men den siste tiden har hun rettet ut håret og hatt det utslått.

Cosmopolitan skriver at hertuginnen ikke har hatt håret slik siden før bryllupet den 19. mai.

Nettstedet tror derfor at dette er en skjult melding fra Meghan og at hun med sin nye frisyre ønsker å ta fokuset bort fra det som kan være en voksende mage.

Les også: Åtte ting Meghan Markle ikke får lov til å gjøre lenger

Svigerinnen endret også frisyren

En av grunnene til at nettstedet har denne teorien er at Meghans svigerinne, hertuginne Kate (36) har endret sin frisyre kort tid før hun og prins William (36) har annonsert at de venter barn.

ENDRET SVEISEN: Hertuginne Kate, hertuginne Meghans svigerinne, endret også frisyren rett før hun annonserte sin graviditet.
ENDRET SVEISEN: Hertuginne Kate, hertuginne Meghans svigerinne, endret også frisyren rett før hun annonserte sin graviditet. Foto: WPA Pool/ Samir Hussein / Contributor/Getty Images

Både fans og flere utenlandske medier tror nå at Meghan følger i sin svigerinnes fotspor.

– Grunnen til at de gjør dette er at de ønsker at folk skal fokusere på håret og ikke resten av kroppen i forkant av kunngjøringen, forteller en kilde til Cosmopolitan.

Men det er ikke bare frisyren til den tidligere «Suits»-stjernen som får oppmerksomhet om dagen.

Da Meghan og Harry deltok på en veldedighetskonsert sammen i starten av september, dukket hertuginnen opp i en blå Jason Wu-kjole som fikk mange til å sperre øynene opp.

Flere hevder nemlig at de ser en liten kul på magen til Meghan.

– Det ser ut til at Meghan endelig er gravid, skriver en fan på Twitter.

– De nye bildene av Meghan Markle i den blå kjolen gjør i alle fall ingenting for å dempe ryktene om at hun og prins Harry venter barn, skriver en annen.

Digger du kongelige? I podcasten Helt Konge får du vite alt du trenger om hertuginne Meghan - og alt du ikke visste at du lurte på om de kongelige. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes eller på heltkonge.blogg.no.

Les også: Prislappen på Harry og Meghans bryllup

Forandret garderobe

Meghans garderobe har for det meste bestått av figurnære og elegante kjoler, men den siste tiden har hun valgt kjoler med høyt liv, volanger og klær som ikke er like tettsittende som tidligere.

Fansen er overbevist om at disse endringene betyr at Meghan er gravid, men stylist Anne Mewes hevder blant annet at hertuginnen har endret stilen for å jukse seg til større former.

– Meghan har ikke så store hofter i utgangspunktet, så volangene på den Jason Wu-kjolen gjør at hun får mer former, sier Mewes til Daily Express.

I oktober skal Meghan og Harry etter planen til Australia og New Zealand på sin første offisielle tur sammen, men mange tror nå at Meghan ikke blir med på denne turen, og at det snart vil kunngjøres at en ny kongelig baby er på vei.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!