LYKKELIGE: Prins Harry og hertuginne Meghan er fast bestemt på at ingen hatmeldinger eller ondsinnede medieoppslag skal få ødelegge deres kjærlighet.
LYKKELIGE: Prins Harry og hertuginne Meghan er fast bestemt på at ingen hatmeldinger eller ondsinnede medieoppslag skal få ødelegge deres kjærlighet. Foto: Reuters / NTB scanpix

Kongelige

Hertuginne Meghan er frustrert og lei seg: - De gjør det ikke lett for meg

Den nybakte mammaen hertuginne Meghan innrømmer at hennes nye liv som kongelig ikke er helt smertefritt.

Publisert Oppdatert

Hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) stråler begge av lykke både fordi de har fått hverandre og ikke minst sønnen Archie Mountbatten-Windsor (3 mnd.).

Men alt er ikke bare fryd og gammen. Begge to, og ikke minst Megan, er lei seg for at all kritikken til de blir utsatt for. Mange briter liker ikke den tidigere Suits-stjernen, og gir den amerikanske eks-skuespilleren det glatte lag.

Den profilerte programlederen Piers Morgan mener at Meghan like godt kan flytte hjem til USA, hvis hun ikke oppfører seg bedre. I tillegg går det hardnakkede rykter både om at hun har kommet på kant med flere av de ansatte i det britiske kongehuset og sin svigerinne, hertuginne Kate (37).

– De gjør det ikke lett for meg, sa hertuginne Megan da hun sammen med sin ektemann kastet glans over premieren på nyversjonen av filmen «The Lion King», Løvenes konge, i London.

Overgangen skal ha vært hard

Flere anerkjente britiske hoffreportere mener overgangen fra å være anerkjent superstjerne til å bli medlem av den britiske kongefamilien har vært stor for Meghan.

Tidligere kunne hun imøtegå rykter og sladder via sine talspersoner, men dronning Elizabeth tillater ikke at noen i hennes familie går til motangrep mot noen offentlige beskyldninger eller påstander. Uansett hvor feilaktige de måtte være.

Hilste på Beyoncé

Men Meghan fikk i hvert fall en strålende velkomst av superstjernene Elton John, Beyoncé Knowles og Jay Z på den glamorøse kinopremieren i den britiske hovedstaden.

HYGGELIG MØTE: Hertuginne Megan og Beyoncé skal visstnok ikke ha møtt hverandre før, men de fant uansett tonen på filmpremieren.
HYGGELIG MØTE: Hertuginne Megan og Beyoncé skal visstnok ikke ha møtt hverandre før, men de fant uansett tonen på filmpremieren. Foto: Reuters / NTB scanpix

– Min prinsesse, sa en ydmyk Beyoncé til Meghan, mens Jay Z gratulerte de nybakte foreldrene med sønnen Archie.

– Jeg har sett ham på bilder – han er så nydelig, sa Beyoncé.

En stolt Harry fortalte at sønnen nå klarte å holde hodet sitt selv, før han spurte hvordan det gikk med superstjernenes tvillinger – Rumi og Sir (2).

– De er ikke her. De blir ikke med oss på alle turer, vi lot dem bli igjen hjemme. Men de hadde elsket å være her, sa Beyoncé.

Beyoncé og Jay Z har vært gift i 11 år, og delte gladelig sine ekteskapelig erfaringer med det kongelige paret.

– Det beste rådet jeg kan gi dere, er alltid å finne tid til bare å være dere to, sa Jay Z ifølge britiske medier.

PÅ PREMIERE: Elton John koste seg sammen med hertuginne Meghan og prins Harry (delvis skjult).
PÅ PREMIERE: Elton John koste seg sammen med hertuginne Meghan og prins Harry (delvis skjult). Foto: AFP / NTB scanpix
VENNER ELLER UVENNER?: I britiske medier hevdes at det at hertuginnene Kate og Meghan ikke går så godt overens. Men stemningen var i hvert fall god da de overvar damefinalen i den prestisjefylte Wimbledon-turneringen sammen.
VENNER ELLER UVENNER?: I britiske medier hevdes at det at hertuginnene Kate og Meghan ikke går så godt overens. Men stemningen var i hvert fall god da de overvar damefinalen i den prestisjefylte Wimbledon-turneringen sammen. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!