HERTUGINNE MEGHAN lukket sin egen bildør. Og det vakte oppsikt, faktisk.
HERTUGINNE MEGHAN lukket sin egen bildør. Og det vakte oppsikt, faktisk. Foto: Getty Images

Kongelig

Hertuginne Meghan brøt kongelig protokoll - internett elsker det

Hertuginnen gjør ting på sin egen måte.

Publisert Oppdatert

Tirsdag hadde hertuginne Meghan (37) sitt første, kongelige oppdrag på egenhånd. Ikledd sort ankom hertuginnen for å overvære åpningen av Oceania-utstillingen ved Royal Academy of Arts.

Dagen var spesiell på flere måter, ikke bare hadde hun sitt første, offisielle oppdrag, men det var også nøyaktig ett år siden den tidligere skuespilleren for første gang ble fotografert sammen med prins Harry.

Hun har nå vært i de kongelige kretser i godt over ett år, og har allerede vist at hun ønsker å tråkke opp sin egen vei - og dermed har hun ved flere anledninger brutt det som anses å være kongelig protokoll, skriver Cosmopolitan.

Som ved de fleste andre såkalte «brudd», er det ikke store greiene det dreier seg om. Ikke denne gangen heller, men det har likevel vakt oppsikt at hertuginnen selv valgte å lukke bildøren etter seg da hun ankom.

For vi har kanskje sett verken dronningen eller hertuginne Kate gjøre det spesielt ofte?

Men Meghan gjorde det, og folk elsker det. Ikke bare elsket de det, men hendelsen trendet også på Twitter.

- En prinsesse som tar seg tid til å lukke døren etter seg. Bra jobba, Meghan, skriver The Suns kongeekspert Emily Andrews.

- Dette er første gang jeg har sett en prinsesse på offisielt oppdrag lukke bildøren selv, skriver en annen.

- Når hertuginnen av Sussex lukker bildøren sin selv er det enda et signal om at hun har planer om å gjøre ting på sin egen måte, og at hun er med på å bidra til å forme fremtiden til det britiske monarkiet, sier etiketteekspert William Hanson til Daily Mail.

- Men jeg tviler på at dette var noe hun hadde vurdert nøye frem og tilbake. Jeg tror at hun gjorde det av gammel vane. Men jeg synes det interessant å se at så mange har lagt merke til at de kongelige ofte lar de ansatte gjøre dette for dem, sier han.

Hertuginnen var ikledd et sort antrekk fra Givenchy - som også sto for brudekjolen hennes. Meghan så fantastisk ut med utslått hår, og den nøytrale, glødende sminken som har blitt hennes signaturstil.

Kjolen hadde transparente ermer og fløyelsdetaljer, og hun stylet kjolen med en sort veske og favorittpumpsene sine med sløyfe på hælen fra Aquazurra.

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge får du vite alt du trenger å vite om de kongelige - og det du ikke visste at du lurte på. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes eller på heltkonge.blogg.no.

Hertuginne Meghan strålte i ett sort antrekk fra Givenchy.
Hertuginne Meghan strålte i ett sort antrekk fra Givenchy. Foto: Getty Images
Meghan elsker disse pumpsene, med sløyfe på hælen.
Meghan elsker disse pumpsene, med sløyfe på hælen. Foto: Getty Images
Kjolen til hertuginnen hadde transparente ermer og velourpanel i front.
Kjolen til hertuginnen hadde transparente ermer og velourpanel i front. Foto: Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.