Her setter de sexrekord

Dette gjorde de norske «Paradise Hotel»-deltakerne første kvelden.

Publisert

(SIDE2): Tidligere i år ble det avslørt at det ble satt sexrekord inne på «Paradise Hotel» da to av deltakerne hadde sex med hverandre allerede første natten.

Mandag er det premiere på skandaleserien, og da avsløres det også hvilke realitydeltakere som hopper til køys så fort de har fått tildelt en partner. Side2 kan av hensyn til seerne ikke avsløre hvem disse to er, men vi kan opplyse om at de to har sex med hverandre to ganger i løpet av den hete natten.

- Det tilhører sjeldenhetene
Det at to deltakere hopper til køys etter å ha kjent hverandre i så kort tid er ikke akkurat hverdagskost. Selv ikke i den mye omtalte skandaleserien.

- Som programleder Triana Iglesias sier til deltakerne, «Alt kan skje på Paradise Hotel». Det er alltid spennende å se hvordan parsammensetningene fungerer, og det tilhører sjeldenhetene at deltakerne umiddelbart finner tonen så godt, sier Informasjonskonsulent i TV 3, Line Vee Hanum, til Side2.

- Er dette en skandinavisk sexrekord?

- Hvorvidt det samme har skjedd i andre land som lager «Paradise Hotel» vet jeg ikke, svarer Vee Hanum.

Foto: (TV 3)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Friske utsagn og freidig spill
Det er allerede kjent hvem som er de første elleve deltakerne til å flytte inn på skandalehotellet. I mandagens episode får vi se når jentene og guttene møter hverandre for første gang, og vi får også vite litt mer om hver enkelt deltaker.

- Den kommende sesongen av «Paradise Hotel» i Norge kommer garantert ikke til å gå under radaren i år heller, mange av deltakerne kommer til å gå tidligere sesonger en høy gang hva gjelder friske utsagn og freidig spill, sa Vee Hanum til Side2 tidligere i år.

Se bilder av deltakerne i bildekarusellen nederst i saken!

Sex etter 24 timer
«Paradise Hotel» er blitt kritisert for det mange mener er innhold av støtende karakter.

Det er ikke uvanlig at deltakerne har sex foran kameraene, og i forrige sesong av den norske utgaven av TV3-serien var det flere som hoppet til køys med hverandre. Ungdommen som sjekker inne på hotellet inntar også ofte store mengder alkohol, og kler gjerne av seg i beruset eller edru tilstand.

I fjor hadde to av deltakerne sex inne på hotellet under 24 timer etter at de sjekket inn, og de to var langt fra edru under den intime stunden. Men er det altså satt ny sexrekord.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Sesongens første
Danskenes versjon av realityserien er inne i sin åttende runde, men det skulle vise seg at det ville ta hele fem uker før to av deltakerne hoppet til køys.

Til tross for at innholdet i danskenes versjon av realityserien har ofte vært av drøyere karakter enn den norske, med både mer nakenhet og sex mottar ikke serien så mye kritikk der.

- I det danske konsept tøyes nok strikken litt lenger enn i norske programmer og dette er noe publikum og media er vant til. Kanskje det er kulturforskjeller som ligger til grunn for at det er større takhøyde når det kommer til pikant innhold i Paradise Hotel i Danmark, har Vee Hanum tidligere uttalt.

«Paradise Hotel» har premiere på TV 3 mandag 12. mars kl. 21:30.

SE BILDER AV DELTAKERNE HER:

4949

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!