<b>TRØBBEL: </b>Alt gikk etter planen da Taylor Swift holdt konsert i Philadelphia nylig. Under konserten ble Swift sittende fast i en kurv som skulle ta henne svevende over publikum. Her et bilde fra en konsert der teknikken fungerte perfekt.
TRØBBEL: Alt gikk etter planen da Taylor Swift holdt konsert i Philadelphia nylig. Under konserten ble Swift sittende fast i en kurv som skulle ta henne svevende over publikum. Her et bilde fra en konsert der teknikken fungerte perfekt. Foto: Getty

Her går det galt for Taylor Swift. Hylles av fansen

Alt gikk går ikke bare på skinner for artisten.

Publisert

Artist Taylor Swift (28) er for tiden på turné i USA og 14. juli holdt hun konsert i Philadelphia for flere tusen publikummere. Samtidig som populariteten til superstjernen har økt, har også hennes sceneshow og deres ekstravaganse vokst i takt.

Det kan by på uforutsette problemer.

For under fremføringen av låten «Delicate», fikk Swift trøbbel da hun skulle heises opp i luften i en stor kurv og føres over publikum for så å ende opp på en annen del av scenen.

Det var nemlig rusk i maskineriet og 28-åringen ble sittende fast, høyt i luften, skriver Cosmopolitan.

Ettersom konsert ble avholdt i 2018, har det hele blitt filmet av tusenvis av mobiltelefoner. Mange av klippene er blitt delt på sosiale medier og der kan man se en meget forvirret Swift bli sittende fast i kurven flere titalls meter over bakken.

- Det ser ut til at jeg sitter fast her oppe, sier artisten på et tidspunkt i en video.

- Men det er en veldig fin utsikt, la hun til.

Som om det ikke var nok, fikk publikum nesten hele dramaet servert fra Swift selv. For samtidig som personene med ansvar for teknikken forsøkte å løse problemet, kunne de kun kommunisere med artisten på én måte og det var gjennom Swifts ørepropp. Problemet var bare at artisten kun kunne svare på teknikk-folkenes spørsmål gjennom mikrofonen.

Men Swift var løsningsorientert og foruten å holde publikum oppdatert på fremgangen, serverte hun en a capella-versjon av en av sine største hits «Our Song».

Selvfølgelig til stor jubel fra publikum.

Hendelsen har fått en del oppmerksomhet i amerikanske medier og popstjernen hylles nå på sosiale medier for hvordan hun taklet de uforutsette problemene på scenen -som en ekte proff.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.