Foto: Side2.no

Her er vår dom over nyheten fra Coca-Cola

Coca-Cola zero sugar skal smake som vanlig cola, men uten å inneholde sukker. Stemmer dette? Side2 har testet!

Publisert

Mandag kommer Coca-Cola med en smaksnyhet. Målet er at kunden skal få den klassiske Cola-smaken, men uten sukker.

Side2 har smakt på den nye « Coca-Cola zero sugar». Se hva vi mener lenger ned på siden.

LES SAKEN: Vet du egentlig forskjellen på Pepsi og Coca-Cola?

Coca-Cola Zero går ut av produksjon, og brusen relanseres med nytt navn,« Coca-Cola zero sugar», og ny smak som skal ligne mer på originalen med sukker.

Ifølge brusgiganten er relanseringen en følge av at kundene ønsker å drikke mer sukkerfritt.

- Til vår overraskelse så vi i en undersøkelse at kun fem av ti nordmenn visste at Coca-Cola zero var uten sukker. Det nye navnet - Coca-Cola zero sugar - skal gjøre dette enda tydeligere. Samtidig er det brukt store ressurser på å utvikle en smak som ligner mer på den originale Coca-Cola varianten, sier Karan Huffman, General Manager for Coca-Cola i Norge, i en pressemelding.

Dette mener vi Side2-redaksjonen og produktsjef blogg om Cola-nyheten:

Screen9v2

Her er noen andre tilbakemeldinger fra folk i redaksjonen på brusnyheten:

- Jeg drikker MYE Cola Zero. Jeg synes den nye smaker enda bedre, og den har ikke den samme ettersmaken som den tidligere Zero har. Ok å drikke, også når den ikke er iskald.

- Mye kraftigere colasmak, så syns den smaker mer som cola med sukker. Ettersmaken av søtstoff kjennes desto bedre også, men colasmaken er mye fyldigere, mer mektig.

- Synes ikke denne smaker som klassisk cola i det hele tatt. Jeg foretrekker originalen.

- Jeg synes Coca-Cola har gjort en svært god jobb med å lage en sukkerfri variant og jeg synes ikke forskjellen i smak er så stor. Mitt soleklare valg av disse to i fremtiden blir Zero Sugar.

Les også saken: Side2 tester: Smaker vi forskjell på Pepsi og Coca-Cola?

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Screen9v2

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!