Foto: Ned Alley (TV 2 Sporten)

Her er TV 2s nye ansikt

Susanne Wergeland blir TV 2 Sportens nye ankerkvinne.

Publisert

(SIDE2:) Susanne Wergeland fra Levanger overtar sportsjobben etter Annamarta Giske.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe i sporten. Det er en passe stor og veldig bra utfordring, sier hun til «God kveld Norge».

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Fotball er favoritt
I oktober i fjor ble det kjent at Annemarta venter sitt andre barn med Håvard Myklebust. De har fra før sønnen Ask sammen. Ankerkvinnen skal ut i fødselspermisjon i april. Da overtar Susanne sportsjobben.

Hun har tidligere jobbet som informasjonsansvarlig i organisasjonen MOT, og har bakgrunn fra NRK, Rosenborg Media og Dagbladet.

- Jeg er generelt veldig sportsinteressert. Jeg har vært konkurransesvømmer, og det i tillegg til fotball er favorittene. Jeg kan ikke komme på en jobb som er mer drømmejobb enn denne, sier hun.

Flere nye ansikter
Susanne Wergeland blir ikke den eneste nye kvinnen å se på TV-skjermen framover. Desta Marie Beeder er kvinnen som skal gi seerne været. Hun er nummer 20 i rekken av værmeldere på TV-kanalen. Før henne har 16 damer og tre menn varslet sol, regn og snø.

- Vi er heldige som bor i et land med mye vær, jeg synes vær er spennende. Og så er det fantastisk å få mulighet til å jobbe i en mediebedrift, sier hun ifølge TV 2.

Nå har hun begynt å lese seg opp på meteorologi, og denne uken begynner hun på «værmelderskole» hos Eli Kari.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.